Peek En Cloppenburg

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Peek En Cloppenburg

Peek en Cloppenburg was nog niet zo heel lang geleden een begrip in Nederland. Ze hadden maar liefst 60 warenhuizen door het hele land! Ook in België waren de zaken van P&C goed vertegenwoordigd. Wat is er gebeurd met deze eens zo populaire winkelketens?
Nou, de meeste zijn opgeheven en het bedrijf is met veel succes online gegaan! Heb jij wel eens iets besteld bij Peek en Cloppenburg? Dameskleding, Herenkleding of was het kinderkleding? Laat ons weten wat je van deze online shop vind. Gaan ze lekker met de nieuwste mode mee of zijn de oudere Nederlanders de doelgroep? Laat ons weten wat jij van deze online winkelketen vind door een persoonlijke review achter te laten waarin je jouw persoonlijke ervaringen met ons deelt. Het achterlaten van een beoordeling op onze vergelijkingswebsite wordt door ons zeer gewaardeerd.

Over Peek & Cloppenburg
Het bedrijf Peek en Cloppenburg is in 1869 gestart door 2 Duitse families die in Rotterdam woonden. Peek & Cloppenburg (P&C) is een winkelketen van kledingwarenhuizen. De winkelketen bestond op zijn hoogtij alleen in Nederland al uit 51 verschillende winkels. Tegenwoordig zijn er nog maar 4 P&C filialen. Deze staan in de Nederlandse grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Leidschendam. De winkel in Amsterdam is gevestigd in een monumentaal groot pand op de Dam, en wordt iedere dag nog steeds door duizenden mensen bezocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. In Duitsland lopen ze achter voor wat betreft online shoppen. Daar hebben ze nog maar liefst 65 verschillende vestigingen. Verder zijn er ook filialen in Polen, België, Hongarije, Kroatië, Roemenië Oostenrijk, Tsjechië, Zwitserland, Slowakije, Kroatië en Roemenië. De winkelketen met de naam Anson's behoort ook tot deze groep.

Producten en diensten van Peek & Cloppenburg
Peek & Cloppenburg opende haar eerste filiaal in 1901, Duitsland. In 1997 werden negen grote Peek en Cloppenburg winkels omgebouwd tot Anson's. In plaats van eigen merk kleding werden hier allemaal internationale merkkleding aangeboden tegen lage, concurrerende prijzen. Negenentwintig van de kleinere P&C filialen werden verkocht. Een jaar later besloot het bedrijf nog eens 18 filialen te sluiten.
De P&C winkels in Nederland en op de online website kun je terecht voor echte merkkleding zoals het Scandinavische Woden. Dit sustainable bedrijf maakt enkel gebruik van natuurlijke materialen zoals volnerf, leer en kurk. Er wordt ook geëxperimenteerd met gelooid leer van vissenhuid, wat eigenlijk een afvalproduct is. Voor de rubberen zolen van schoenen maakt Woden gebruik van gerecycled rubber.
Of je nou op zoek bent naar een zachte gebreide trui, huidige modetrends in de nieuwste kleuren, ondergoed voor dames en heren, pyjama's, Bh’s, strings, slips, lingerie of Tommy Hilfinger sneakers, je vindt er alles. Op de website en ook in de winkels vind je ook de populaire merken zoals Calvin Klein, Adidas BKNY en Liu Jo.

Complimenten, klachten en tips over Peek & Cloppenburg
Heb jij wel eens een outfit besteld bij P&C online? Of heeft u het gedaan bij de P&C Klantenservice? U kunt natuurlijk ook in de winkel in Leidschendam langs zijn geweest om iets aan te schaffen of in het ieder geval de producten te bekijken. Wat vind u van de sportkleding voor heren, de badmode, en de moderne schoenen die aangeboden worden> Staat P&C nog steeds voor kwaliteit? Vertel het ons in uw persoonlijke review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review