Parfumado

Alle reviews

Parfumado

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Parfumado

Ken je dat gevoel, iemand loopt langs je heen en je ruikt een heerlijke geur? Zo lekker dat je even omkijkt en de geur een blijvende herinnering is. Lekker ruiken! Ja, dat wil eenieder vast wel toch? Eén van de winkels waar je terecht kan voor het kopen van verschillende soorten parfums is Parfumado. Parfumado heeft een assortiment aan diverse merken parfums voor zowel man als vrouw.

Voordat je voor jezelf of misschien als cadeau voor een andere een parfum koopt, is het altijd raadzaam om reviews over de verschillende parfumwinkels te lezen. Op de website ReviewsBird kunt u diverse meningen en ervaringen van klanten, betreft hun aankoop van parfum, bekijken. Zo krijgt u een beter beeld van de klantenservice en ook van de kwaliteit van de parfums. Vervolgens kunt u zelf een keuze maken waar u uw parfum zult halen.

Over Parfumado
Parfumado werd in 2017 opgericht door Martijn van Rooy, vanuit de visie dat het kopen van parfum leuk, gemakkelijk, maar ook persoonlijk dient te zijn. Dit idee zorgde voor het ontwikkelen van de sample service, waarbij de klant zich kan abonneren op het ontvangen van parfumsamples op maandbasis. Parfumado is operationeel in Nederland, België en in de UK.

Producten en diensten van Parfumado
Het assortiment van Parfumado bestaat uit bijkans 400 parfums en is opgesplitst in verschillende categorieën. Deze indeling is gemaakt op basis van hun belangrijkste ingrediënten of geurnoten. Enkele van de collecties, die Parfumado biedt, zijn seizoen parfums (lente, herfst, winter en zomer), frisse, zeepachtige, duurzame, veganistisch, floraal, Citrus, houtachtige, moderne klassieke en sportieve parfums. 

Het lijkt misschien simpel om een passend luchtje te kiezen, maar zo simpel is het niet als je de keuze hebt uit 400 verschillende geuren. Uit onderzoek blijkt dat iemands persoonlijkheid bepalend is voor hoe die persoon ruikt. Parfumado helpt haar klanten om de geschikte geur uit te kiezen door middel van een online quiz. De resultaten van deze quiz geven een beeld van jouw persoonlijke geurprofiel en de aanbevolen parfums die daarbij passen. Het is ook mogelijk om per mail persoonlijk parfumadvies te ontvangen. De gekozen parfums kunnen vervolgens worden toegevoegd aan jouw parfum kalender.

Parfums zijn altijd een leuke gift voor bijvoorbeeld een jarige op Moederdag of met Valentijnsdag. Bij Parfumado kan je daarom ook terecht voor giftcards, die samen met een persoonlijk kaartje bezorgd kunnen worden. Naast de giftcards is het ook mogelijk om giftboxen cadeau te geven.

Complimenten, klachten en tips voor Parfumado
Aangezien het kiezen van de juiste parfum voor velen een moeilijke klus is, zou een review van Parfumado anderen zeker op weg kunnen helpen. Naast informatie over de kwaliteit van het product, geven reviews ook inzicht in de klantervaring, met name de dienstverlening van een bedrijf. Heb jij al eerder parfum gekocht bij Parfumado en wil je anderen laten weten hoe jij het persoonlijk parfumadvies hebt ervaren of als jij tevreden was met de leveringstijd van jouw gift? En wat vond je van de klantenservice? Plaats jouw review dan op ReviewsBird.nl en deel zo jouw ervaringen met Parfumado