Painting Expert

Alle reviews

Painting Expert

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Painting Expert

Schilderen is een kunst. Door te schilderen kun je je creativiteit kwijt. Zeker met de vele mogelijkheden die er bestaan. Painting Expert is hiervoor het ideale bedrijf. Via onze website kun je reviews en ervaringen lezen van bedrijven die eerder al producten bij dit bedrijf hebben gekocht.

Over Painting Expert
Painting Expert is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijf in Zwolle en levert schilderijen op nummer pakketten aan vele klanten in België, Duitsland en Nederland. Painting Expert is al twee jaar bezig om mensen hun leven mooier te maken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van foto’s en ook ontwerpen van standaard designs. Verder levert het bedrijf hoge kwaliteit schilderijen en probeert zo snel mogelijk het proces van creatie te maken. Dit kan gedaan worden op elke gewenste apparaat. Met de bijzondere mogelijkheden die het bedrijf biedt kunnen personen op een creatieve manier bezig zijn. Dit kan in de vorm van een rustgevende schildering.

Producten en diensten van Painting Expert
Met de producten en diensten wilt Painting Expert het leven van mensen mooier maken. Zo laat het bedrijf mensen kennis maken met de wereld van verschillende creativiteitten. Het bedrijf ziet het als prioriteit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verwachtingen van klanten. Te allen tijde wordt ernaar gestreefd om de tevredenheid van klanten te waarborgen.

De producten van Painting Expert worden in fabrieken in Azië en Europa vervaardigd. Dit maakt het mogelijk voor het bedrijf om altijd producten in voorraad te hebben. Als klanten willen weten welke producten op voorraad zijn? Dan kan via de website een bericht worden gestuurd. Klanten kunnen verschillende thema’s kiezen. De keuze kan uit: Dieren, natuur, steden, landen, voertuigen, gebouwen, kunst en nog andere exclusieveschilderijen. Hiernaast zijn er unieke opties, waarbij de klant kan kiezen uit verschillende mogelijkheden die aangeboden worden, zoals de afmetingen per afbeelding en of dit geleverd moet worden met of zonder lijst. De keuze ligt geheel aan de klant.

Mocht het product niet naar wensen zijn? Dan kan retour of restitutie aangevraagd worden bij het bedrijf. De indiening moet binnen 14 dagen na levering geschieden. Om dit te bewerkstelligen kan er contact worden opgenomen met het bedrijf via een invulformulier om het pakket te retourneren. Mocht je een geplaatste bestelling willen annuleren? Dan kan dit alleen als het product nog niet verzonden is. Je kunt alleen dan aanspraak maken hierop als je het product terugstuurt. Als je nog hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Het team van Painting Expert neemt dan binnen 48- 72 uur contact met je op.

Complimenten, klachten tip voor Painting Expert

Ben je eerder klant geweest van Painting Expert? Welk product heb je aangeschaft bij dit bedrijf? Ben je van plan vaker producten te kopen bij dit bedrijf? Wat is je ervaring met de klantenservice? We zouden het zeer op prijs stellen als je jouw ervaring en beoordeling op onze website zou willen delen. Door jouw ervaring te delen, zal je andere klanten helpen om een keuze te maken.