Overhemden.com

Alle reviews

Overhemden.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Overhemden.com

Een overhemd is een multifunctioneel kledingstuk. U kunt ze in feite overal naar toe dragen. Als u even de deur uitgaat, een huwelijk bezoekt of naar een diner gaat met uw partner. Overhemden komen altijd wel handig uit. Maar waar vindt u nu de overhemden naar uw smaak, die ook nog prettig zitten? Overhemden.com zou u misschien daarbij van dienst kunnen zijn. Dit bedrijf biedt overhemden aan voor zowel mannen als vrouwen. Om meer over dit bedrijf en haar producten te weten kunt u de reviews op ReviewsBird.nl lezen. Hier vindt u de ervaringen en beoordelingen van klanten, die al een overhemd bij dit bedrijf hebben besteld. Vragen over de kwaliteit van de T-shirts, of het wel comfortabel aanvoelt op het lichaam en als de kledingstukken lang meegaan, kunnen worden beantwoord door het lezen van de ervaringen van anderen. Ons team bij ReviewsBird.nl verwacht ook uw ervaring in de reviews te lezen op onze site!

Over Overhemden.com
Overhemden.com is een webwinkel, die is opgericht in 2011 door Sean en Mark. Hun missie is terug te keren naar de basis van overhemden. Dit, na gemerkt te hebben dat de markt wordt overspoeld door tal van merken, stof soorten, varianten en boorden. Met de verkoop van hun overhemden probeert Overhemden.com, met persoonlijke service, in te spelen op de vraag naar de beste merken aan overhemden. Na lang aan tafel te hebben gezeten met vrienden en kennissen ontwikkelden zij een lijst van kenmerken en eigenschappen die een overhemd het fijnst, mooist en opvallendst maken. Met deze lijst gingen zij op zoek naar ondernemingen die voldoen aan de gestelde eisen. Hun marktonderzoek bracht hen in contact met de merken, Eton, Profuomo, Jaques Britt, Circle f Gentlemen, Ledub en van Laack.  

Producten en diensten van Overhemden.com
Overhemden.com verkoopt hemden, die strijkvrij zijn, een dubbele manchet hebben, Italiaanse overhemden, luxe en casual overhemden, overhemden met borstzak, overhemden met lange of korte mouwen, grote maten en nog veel meer. Hieruit kan worden geconcludeerd dat het assortiment aan overhemden vrij groot is. Naast overhemden verkoopt Overhemden.com ook Polo’s in onder meer stretch stof, lange mouwen en jerseys. Daarnaast verkoopt Overhemden.com ook broeken, onderbroeken en zwembroeken. Als u voor het eerst een overhemd bij Overhemden.com besteld krijgt u een kennismakingsvoucher. Deze bevat aanbiedingen die u kunt gebruiken bij uw eerste aankoop. 

Complimenten, klachten en tips voor Overhemden.com
Overhemden.com heeft bezorgservice. In Nederland, België en Duitsland geldt: bezorgkosten boven 100 euro worden gratis geleverd. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gemakkelijk en snel via de webshop uw vraag deponeren door het invullen van een formulier. Hun filiaal in Amsterdam is geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u. Hier kunt u langskomen voor een persoonlijk gesprek en het bezichtigen van de overhemden. Dit filiaal is een herenzaak. 

Al een leuk overhemd of andere kledingstuk bij Overhemden.com gehaald? Was het makkelijk een polo te bestellen? Zaten de overhemden goed? Wat is uw mening over de levertijd? Hoe gaat het bedrijf om met klachten of problemen? Laat uw ervaring hier achter in de reviews.

Heeft u nog geen overhemd van Overhemd.com, maar wilt u meer weten over dit bedrijf? Lees dan de ervaringen van consumenten hier op ReviewsBird.nl