One Day Only

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

One Day Only

We zijn alle wel eens opzoek naar een leuke aanbieding. Terwijl je op zoek was naar nieuwe aanbiedingen ben je wellicht wel eens OneDayOnly tegengekomen. OneDayOnly is namelijk een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het aanbieden aan aanbiedingen.

Alleen voordat je beslist om een bestelling te plaatsen bij OneDayOnly wil je misschien beter weten of ze aan jouw specifieke eisen en verwachtingen voldoen. Zullen de aanbiedingen inderdaad iedere dag ververst worden? Wat voor kwaliteit kan je verwachten? Hoe zit het eigenlijk met ervaringen van consumenten die je zijn voorgegaan? Om op die laatste vraag een antwoord te krijgen, kun je op ons reviewpaneel reviews en beoordelingen van consumenten, voor consumenten vinden.

Over OneDayOnly

OneDayOnly is een Nederland bedrijf gespecialiseerd op het gebied van afgeprijsde artikelen. Daarbij is het hun doel op trendy en/of producten die je leven wat makkelijker maken aan te bieden tegen een zo’n laag mogelijke prijs. Daarbij kunnen kortingen wel oplopen tot zo’n 80%, wat mogelijk is doordat ze schaalvoordelen krijgen bij hun leveranciers.

Daarnaast werkt het bedrijf samen met Bookunited om samen reisaanbiedingen aan te bieden. Als je specifiek hier vragen over hebt kan je met de klantenservice voor deze tak in het bedrijf contact opnemen via: 088 - 033 1516 en onedayonly@bookunited.com.

Producten en diensten OneDayOnly

Het idee achter OneDayOnly is om iedere dag weer nieuwe producten tegen hoge kortingen aan te bieden. Deze producten zijn ook daadwerkelijk volgens hun één dag beschikbaar, de volgende dag zijn ze dus niet meer verkrijgbaar. Zelf omschrijven ze hun producten als ‘’opvallende trendy producten of juist producten die uw leven net ietsje makkelijker maken’’. Enkele voorbeelden van producten zijn: kleding artikelen, wijndeals, elektronica en meer. Elke dag vallen OneDayOnly NRC-aanbiedingen in de krant te vinden.

Heb je besloten om een bestelling te plaatsen bij OneDayOnly? Dan kan je een van deze methodes gebruiken om te betalen: Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL. Als je een zakelijke bestelling wilt plaatsen is het belangrijk dat je de bedrijfsnaam invult. Dan zal de bedrijfsnaam op de orderbevestiging worden geplaatst, met inbegrip van de pakbon zodat u de BTW kunt terugvorderen.

Contact

Wil je contact opnemen met OneDayOnly? Dan kan je daar een van de volgende manieren voor gebruiken. Via het volgende mail adres: klantenservice@onedayonly.nl. Telefonisch kan dat via 088-5720111. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 08.00 tot 19.45 uur. Via de website van OneDayOnly is het ook mogelijk om contact met hun leveranciers op te nemen. Daarnaast kan OneDayOnly ook op verschillende social media gevonden worden, daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan social media als Facebook en Twitter.

Reviews en beoordelingen OneDayOnly

Heb je al ooit een bestelling geplaatst bij OneDayOnly? Dan ben je welkom om daar een reviews bij ons over achter te laten. We vinden namelijk dat jouw mening belangrijk is en dat je je ervaringen over bedrijven als OneDayOnly moet kunnen delen. Tevens kunnen andere consumenten dan een beter beeld maken, over hoe OneDayOnly nou daadwerkelijk wordt ervaren. Wil je meer leren over bedrijven zoals OneDayOnly? Lees dan diverse reviews en beoordelingen op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review