Nike Store

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Nike Store

De kans is zeer aannemelijk dat jij al eens van Nike hebt gehoord, het bedrijf vernoemd naar de Griekse godin is al decennia lang een van de bekendste kleding merken. Al helemaal als we kijken naar sportkleding, accessoires en schoenen. Wat weet jij eigenlijk allemaal al over het bedrijf?

Voordat je een bestelling bij Nike plaatst is het goed om zeker te weten dat het bedrijf aan je verwachtingen en eisen voldoet. Je wilt immers niet dat je bestelling tegenvalt, al helemaal als je er rekening mee houdt dat deze al gauw prijzig kan worden. Door een kijkje op ons reviewplatform te nemen naar, ervaringen en reviews kan je wellicht een beter oordeel over Nike vormen.

Over Nike

Nike, officieel bekend als Nike, Inc. is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1964 als Blue Ribbon Sports, echter kennen we het Nike van nu sinds 1971, toen het bedrijf hernoemd werd. Het bedrijf werd opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight. Sinds de oprichting zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en belangrijkste bedrijven op onze aarde. Er werken meer dan 70.000+ medewerkers bij het bedrijf. De kans is groot dat je ook wel eens van hun slogan hebt gehoord: ‘’Just Do It’’, ofwel doe het gewoon. Momenteel staat hun hoofdkantoor in Beaverton, Oregon, in de Verenigde Staten. Nike is wereldwijd actief, daarnaast sponsoren ze diverse sporters, enkele voorbeelden (zeer bekende) zijn: Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal en Lebron James.

Producten en diensten

Het bedrijf was oorspronkelijk voornamelijk actief op het gebied van atletiekschoenen. Momenteel is dat al lang niet meer zo, ze verkopen voor schoenen en kleding voor vele sporten, denk aan: voetbal, basketball, tennis, hardlopen, golf, fitness en nog meer. Je kunt vrijwel alles vinden van casual kleding tot trainingspakken. Producten van Nike kunnen worden gefilterd op bepaalde kenmerken als de prijs, kleur, maat, sport, merk, etc. Enkele bekende voorbeelden van hun schoenen zijn: Air Max, Jordan One’s, SB Dunk en nog veel meer.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst kun er vanuit gaan dat deze tussen 2-4 werkdagen zal worden geleverd (standaard levering), dit kost € 5 voor bestellingen onder de € 99,- alles daarboven wordt gratis verzonden. Leveringen op de volgende dag kost € 10 en kan van Maandag tot Donderdag, wel moet er voor 13:00u. besteld worden. Voor aparte producten zoals Nike By You schoenen moet je langer wachten, namelijk tussen de 2-5 weken.

Dochterondernemingen

Nike is niet meer wat het ooit was, van kleinschalige onderneming is het naar een gigant uitgegroeid. Daarbij zijn ook nieuwe addities door de jaren heen geïntroduceerd. Daarbij is Jordan wellicht wel de belangrijkste en bekendste, officieel is het bedrijf bekend als ‘Air Jordan’. Ook Jordan is zeer bekend wellicht dat je het bedrijf al kent. Jordan is vernoemd naar bekende basketballer Michael Jordan, mede daarom dat Jordan ook basketbalschoenen maakt, echter is Jordan leverancier, producent en designer van meer dan dat je kunt er ook casual kleding en andere producten vinden. Een ander bekend bedrijf in het bezit van Nike is Converse, ook Converse is zeer bekend, vooral door hun Chuck Taylor schoenen.

Reviews en beoordelingen Nike

Al ooit een nieuw paar schoenen bij Nike besteld, of waren ze verantwoordelijk voor de (sport)kleding in jouw kast? Dan horen wij graag hoe je dit hebt ervaren, zijn de producten van Nike wel kwalitatief van hoog niveau? Wat kan je verwachten van de klantenservice en klantvriendelijkheid en hoe zit het met duurzaamheid? Je zou over dit soort onderwerpen in je eigen review kunnen schrijven, tevens help je ook andere consumenten met een review. Deze kunnen namelijk een potentieel beter beeld vormen over Nike en hoe ze in de werkelijkheid bevalt. Wil je meer leren over andere (soortgelijke) bedrijven, dan kan je bij ons terecht voor ervaringen en reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review