MrMarketplace

Alle reviews

MrMarketplace

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

MrMarketplace

Expoxl

Cadeautjes geven is altijd leuk. Maar het uitkiezen van de juist cadeau is niet altijd even gemakkelijk. In de meeste gevallen ga je echt op zoek naar iets leuks. Je kunt lang niet bij alle winkels een leuk cadeau vinden. Expoxl is wel een van de optie shops die je zou kunnen proberen. Mocht je meer willen weten over dit bedrijf, dan kun je reviews en beoordelingen van andere klanten lezen op onze website; ReviewsBird.nl.

Over Expoxl
Expoxl is al jaren de winkel waar een ieder terecht kan voor een cadeau voor een geliefde. Het bedrijf is gevestigd in Tilburg en Eindhoven. Naast Cadeautjes heeft het bedrijf ook andere accessoires aan te bieden aan de klant. Al in 2019 heeft Expoxl ook een online webshop opgezet. Voortdurend werkt het bedrijf aan uitbreiding, zeker ook van het online assortiment.

Producten en diensten van Expoxl
Expoxl heeft momenteel een breed assortiment aan; Gifts, boeken, Happy Socks, schoenen, Tassen, klokken, kunst en zaken rond wonen. De verschillende producten die Expoxl hebben elk weer verschillende categorieën die gekozen kunnen worden. Het assortiment van Gifts bestaat uit; Figets, Fun, Gadgets, geschenken, spellen, posters, Happy Socks giftboxen, beelden, bekers en glazen, mokken, wijnfleshouders, spaarpotten, newborn gifts nostalgic Art en nog overige zaken. Uit het assortiment van de boeken kan gekozen worden uit; cadeau, creatief, fun, koken, lifestyle en reizen. De schoenen en tassen zijn ook allemaal producten die zeker goed passen in een cadeautas. Wil je graag producten kopen voor het wonen? Maak dan gebruik van de optie op de website, om alle hamamdoeken, kapstokken, aroma diffusers en nog andere keukenaccessoires.

Mocht je moeite hebben met het kopen van producten bij Expoxl, dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice. Bij constatering van een kapotte of beschadigde bestelling, krijg je garantie. Binnen twee maanden na dit te hebben vernomen, moet deze klacht doorgegeven worden aan de klantenservice. Kosteloos wordt de reparatie en vervanging door het bedrijf gedaan. Het bedrijf doet zijn best om topconditie te leveren aan haar klanten. Het kan dus weleens voorkomen dat zaken anders zijn afgelopen dan hoe het gepland staat. Je kunt dan klachten kenbaar maken door een mail te sturen naar klantenservice@expoxl.nl.

Het bedrijf maakt het ook mogelijk om producten te retourneren. Echter zal de retourzending aan enkele voorwaarden moeten voldoen. De retourperiode na ontvangst van de bestelling is daarom ook gesteld op 14 dagen bedenktijd.

Complimenten, klachten en tips voor Expoxl
Heb je al eens producten gekocht bij Expoxl? Wat vind je van de producten en diensten? Heb je wel eens iemand blij gemaakt met de producten van Expoxl? Wat is je ervaring met de klantenservice? Hoe beviel de service jou? Heb je wel eens gebruik gemaakt van de retour optie? Deel jouw beoordeling in een review. Jouw review kan andere klanten helpen om te kiezen voor dit bedrijf. Wij zien graag jouw beoordeling en ervaring die je hebt opgedaan bij dit bedrijf op de website. Heb je daarnaast ook andere complimenten, klachten of tips voor Expoxl? Aarzel niet om ze te delen met ons.