More Than Hip

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

More Than Hip

Hippies mogen dan wel dateren naar de jaren ‘60, dat betekent niet dat we geen hippe producten kunnen hebben. Of het nou om tassen gaat of hangmatten, bij MoreThanHip kan je allerlei artikelen vinden, met een stijlvol design en oog voor duurzaamheid.

Weet je eigenlijk alleen wel zeker dat MoreThanHip aan je eisen en waarden voldoet? Denk bijvoorbeeld aan de klantenservice, klantvriendelijkheid of de verzendtijden en het retourneerbeleid. Wat voor ervaringen doen consumenten op die al eerder bij het bedrijf hebben gekocht? Om hier meer grip op te krijgen kan je op ons platform, reviews en beoordelingen vinden.

Over MoreThanHip

MoreThanHip is een Nederlands bedrijf dat staat voor lifestyle producten met een mooi design en praktisch gebruik. Naar eigen zeggen geeft het bedrijf ook veel om de duurzame kant van de productie. Ze stellen zelf de collectie met de ‘’grootste zorg en precisie’’ samen. Vandaar dat ze consistent opzoek zijn naar lifestyle artikelen met een duurzaam karakter. Naast de duurzame kant van producten geven ze ook veel om de duurzaamheid van relaties: of dit nou om partners gaat, of klanten. Ze hebben ook een blog waar je informatie kunt vinden over het belang van recyclen, vegan mode, duurzaamheid en andere onderwerpen.

Producten en diensten MoreThanHip

Het bedrijf richt tijdens het samenstellen van collecties op diverse aspecten, waarbij duurzaamheid en een stijlvol design hoog in het vaandel staan. Zo willen ze jouw verwachting te boven gaan. Ze bieden diverse producten aan, als: tassen, accessoires, cadeaus, hangmatten, en woon artikelen. Deze categorie zijn vaak onderverdeeld in subcategorieën. Bij intresse in een van deze type producten kan je specificeren op kenmerken als: de kleur, prijs, materiaal en duurzaamheid.

Iets naar wens gevonden? Dan kan je een van de volgende betaalmethodes gebruiken om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Credit Card, Visa, MasterCard, Afterpay, Bancontact, SofortBanking en VVV Giftcard, ook is vooruit betalen via bankoverschrijvingen mogelijk. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst, houdt wel rekeningen met de retoureisen.

Contact

Het zou kunnen dat je om de een of andere reden contact op wilt nemen met MoreThanHip. Dan kan je daar een van de volgende methodes voor gebruiken. Bellen naar: 0348 - 470140. Mailen kan naar: info@morethanhip.nl. Daarnaast kan je het volgende adres gebruiken: Keizerstraat 28A 3417EB Montfoort. Ook vallen ze te vinden op social media als: Instagram, Pinterest en Facebook.

Reviews en beoordelingen MoreThanHip

Al ooit een bestelling bij MoreThanHip geplaatst? Dan willen we graag weten wat je van ze dacht. Je kan dit in de vorm van een review achter laten. Schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice en klantvriendelijkheid. Of schrijf over de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Wat kunnen andere consumenten eigenlijk verwachten? Was je algemene gevoel positief of wat kan beter? Natuurlijk ben je ook vrij over andere aspecten te schrijven.

Op deze manier help je ook andere consumenten door ze een beter beeld te geven over hoe MoreThanHip in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over MoreThanHip, of andere (gelijksoortige) bedrijven? Dan ben je vrij om bij ons reviews en beoordelingen te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review