Mister Spex

Alle reviews

Mister Spex

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Mister Spex

Bij het ouder worden kan bijna niemand eronder uit komen: een bril. Afhankelijk van uw oogsterkte kan het zijn dat u bijziend of verziend bent geworden. Als het nu gaat om brillen, zonnebrillen of contactlenzen, dan wilt u altijd wat bij u past. Mister Spex is een online webshop die verschillende soorten brillen van kwaliteit merken aanbied. Via onze website ReviewsBird kunt u de meningen en ervaringen van eerdere consumenten van deze en andere online opticiens lezen. Aan de hand van de beoordelingen kunt u nagaan of het bedrijf voldoet aan uw wensen. 

Over Mister Spex
Mister Spex is een online opticien die werd opgericht in 2007 door Dirk Graber. Hij is een samenwerking aangegaan met Spreadshirt-oprichter en business angel Lukaz Gadowsku en begon met het opzetten van zijn businessmodel voor een online opticien. Tot eerder had de optische industrie in Duitsland de online verkoop volledig genegeerd. Andere deelnemers die hebben bijgestaan bij de oprichting van het bedrijf waren school vrienden van Graber in zijn studententijd en de It-experts. De lancering van de online winkel vond plaats in april 2008. De website heeft ook de mogelijkheid om via webcam een montuur te passen, zodat u een idee krijgt, hoe de bril u staat.  

Producten en diensten van Mister Spex
Mister Spex biedt contactlenzen, zonnebrillen en leesbrillen aan. Van de contactlenzen bieden ze harde en zachte contactlenzen aan. Meestal zitten de zachte variante contactlenzen comfortabeler dan de harde optisch vernuft harde contactlenzen. Er wordt meestal geadviseerd om naast de contactlenzen toch een bril achter de hand te hebben. Na een lange dag kan het namelijk zo zijn dat uw ogen de contactlenzen al zat zijn en dan is het wel handig dat u toch nog goed kunt zien. Mister Spex biedt zonnebrillen met en zonder sterkte aan. Deze zonnebrillen komen in verschillende soorten, zoals gespiegeld, kleurverloop, gepolariseerd, opvouwbaar, kleine glazen of juist grote glazen. U kunt natuurlijk kiezen uit een model die het beste beantwoord aan uw behoefte. Mocht u een bril bestellen dan kunt u eenvoudig de dioptrieën invullen en de waarde van een eventuele cilinder en bijbehorende as. 

Complimenten, klachten en tips voor Mister Spex
Mocht u na het ontvangen van uw bril toch niet helemaal tevreden zijn, dan hanteert de webshop een 30 dagen geld terug garantie. De webshop is eenmaal 24 uur geopend om uw bestelling te ontvangen. Veder biedt de site gratis verzending bij aankoop vanaf 39 euro. De betaalmogelijkheden die worden aangeboden door het bedrijf zijn Visa, Paypal, Mastercard, iDeal en betalen op rekening. Mocht u nog vragen hebben of zijn er zaken onduidelijk voor u dan kunt u ten alle tijd contact opnemen met de klantenservice. 

Heeft u al een bril bij Mister Spex gekocht? Laat dan uw ervaring achter op onze site. Hoe werkt het om een multifocale bril online te kopen? Hoe zitten de brillen? Krijgt u een koker bij u bril? Hoe kan u uw pupilafstand bepalen? Dit zijn vragen waarmee toekomsten klanten kunnen rondlopen en graag antwoord op willen.

Wilt u eigenlijk meer weten over het bedrijf Mister Spex? Lees dan de reviews van vorige klanten hier op onze site.