MHS

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

MHS

Zelf een paard hebben kan toch zo leuk zijn, maar als je dat zelf ook hebt weet je dat er hier zeer veel zaken mee gemoeid gaan. Je moet voor voeding zorgen, kleding, een stal, verzorging, enzovoort. Bij MHS kun je al deze producten (en meer) aanschaffen online, via een webshop. Wil je weten wat klanten van deze online winkel te zeggen hebben? Dan kun je hier op ReviewsBird alle ervaringen en beoordelingen lezen, zo informeer je je op voorhand en weet je wat te verwachten van dit bedrijf. Lees dus zeker verder.

Over MHS

MHS is een Nederlandse online winkel waar je terecht kan voor allerlei spullen die te maken hebben met paarden. Het bedrijf is een onderdeel van MHS Ruitersport vof en is gevestigd in Huissen, maar ze zijn alleen online actief. Het is immers alleen en webshop en beschikt niet over een showroom Je kunt MHS per telefoon bereiken van 08:30 uur tot en met 17:30 uur, je kunt ze een e-mail sturen, een contactformulier invullen of hen contacteren en volgen op sociale media zoals Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram. Er is ook een YouTubekanaal.

Producten en diensten van MHS

Bij MHS kun je via een webshop allerlei toebehoren voor paardensport kopen. Dat gaat dan onder andere over dekens, beenbeschermers en trainingshulp, net als vliegenbescherming en fokkerij. Ook soorten Voeding zijn beschikbaar, denk aan paardensnoep, vitaminen, mineralensupplementen en gezonde oliën. Voor de ruiter zelf zijn er ook artikelen beschikbaar, voornamelijk kleding. Heb je thuis een stal of weide? Dan kun je bij MHS ook zaken vinden om die zo comfortabel mogelijk te maken, met name oor likstenen, speelgoed en slowfeeders.

Wat betreft merken kun je bij MHS onder andere Acavallo, Cashel, Bucas, Elton, Hamilton, Kensington en ook hun eigen huismerk vinden. Je kunt voor al deze producten betalen per iDeal, via PayPal, MasterCard en VISA. Achteraf betalen met Klarna is ook een optie. Vanaf je voor een bepaalde waarde bestelt, is de bezorging ervan gratis. Wanneer er uit voorraad geleverd wordt zal die bestelling meestal de volgende dag al worden afgeleverd, zondag en maandag uitgesloten. Het is ook mogelijk om in België te laten leveren. Op de website is ook een blog te vinden, met allerlei informatie over paarden en de verzorging ervan.

Klachten, complimenten en tips voor MHS

Heb je ooit al eens een product aangekocht bij MHS en je bent daar niet tevreden over? Dan kun je hen zeker een klacht sturen. Als dat niet baat, is het ook mogelijk om je klacht voor te leggen aan de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie of aan de Geschillencommissie Thuiswinkel in Den Haag, of bij het Europese online geschillenplatform. Wat je dan best ook doet is hier op ReviewsBird een beoordeling geven aan het bedrijf, zo kun je andere mensen informeren over jouw mening van MHS. Ook als je een complimentje wil geven kun je dat via deze site doen, dat is zeker ook leuk. Schrijf een review en laat de wereld weten wat jij denkt van MHS.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Aziz 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij MHS Minihorseshop en mijn ervaring was geweldig! Ik was op zoek naar goedkope paardenspullen en vond de website van MHS Ruitersport. Het assortime...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Service bij MHS Minihorseshop

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij MHS Minihorseshop en mijn ervaring was geweldig! Ik was op zoek naar goedkope paardenspullen en vond de website van MHS Ruitersport. Het assortiment aan spullen voor zowel paarden als ruiters is enorm uitgebreid dus ik kon alles wat ik nodig had gemakkelijk vinden. Wat mij opviel was hoe snel de bestelling werd verzonden, want wanneer je voor 17:00 uur bestelt, wordt het nog dezelfde dag verzonden. Dat betekende dat mijn spullen erg snel bij mij thuis waren en daar ben ik heel blij mee! De prijzen zijn ook zeer redelijk en passen binnen mijn budget. De website zelf is gemakkelijk te gebruiken met duidelijke categorieën die het zoeken vergemakkelijken. Tot slot wil ik nog vermelden dat hun klantenservice geweldig is omdat ze vriendelijk en deskundig zijn. Hierdoor voelde ik me welkom als klant. Al met al zou ik MHS Minihorseshop ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en betaalbare producten voor zichzelf of hun paard(en).

A
Aziz 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!