MHS Minihorseshop

Alle reviews

MHS Minihorseshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

MHS Minihorseshop

Zelf een paard hebben kan toch zo leuk zijn, maar als je dat zelf ook hebt weet je dat er hier zeer veel zaken mee gemoeid gaan. Je moet voor voeding zorgen, kleding, een stal, verzorging, enzovoort. Bij MHS Minihorseshop kun je al deze producten (en meer) aanschaffen online, via een webshop. Wil je weten wat klanten van deze online winkel te zeggen hebben? Dan kun je hier op ReviewsBird alle ervaringen en beoordelingen lezen, zo informeer je je op voorhand en weet je wat te verwachten van dit bedrijf. Lees dus zeker verder.

Over MHS Minihorseshop
MHS Minihorseshop is een Nederlandse online winkel waar je terecht kan voor allerlei spullen die te maken hebben met paarden. Het bedrijf is een onderdeel van MHS Ruitersport vof en is gevestigd in Huissen, maar ze zijn alleen online actief. Het is immers alleen en webshop en beschikt niet over een showroom  Je kunt MHS Minihorseshop per telefoon bereiken van 08:30 uur tot en met 17:30 uur, je kunt ze een e-mail sturen, een contactformulier invullen of hen contacteren en volgen op sociale media zoals Facebook, Pinterest, Twitter en Instagram. Er is ook een YouTubekanaal.

Producten en diensten van MHS Minihorseshop
Bij MHS Minihorseshop kun je via een webshop allerlei toebehoren voor paardensport kopen. Dat gaat dan onder andere over dekens, beenbeschermers en trainingshulp, net als vliegenbescherming en fokkerij. Ook soorten Voeding zijn beschikbaar, denk aan paardensnoep, vitaminen, mineralensupplementen en gezonde oliën. Voor de ruiter zelf zijn er ook artikelen beschikbaar, voornamelijk kleding. Heb je thuis een stal of weide? Dan kun je bij MHS Minihorseshop ook zaken vinden om die zo comfortabel mogelijk te maken, met name oor likstenen, speelgoed en slowfeeders.

Wat betreft merken kun je bij MHS Minihorseshop onder andere Acavallo, Cashel, Bucas, Elton, Hamilton, Kensington en ook hun eigen huismerk vinden. Je kunt voor al deze producten betalen per iDeal, via PayPal, MasterCard en VISA. Achteraf betalen met Klarna is ook een optie. Vanaf je voor een bepaalde waarde bestelt, is de bezorging ervan gratis. Wanneer er uit voorraad geleverd wordt zal die bestelling meestal de volgende dag al worden afgeleverd, zondag en maandag uitgesloten. Het is ook mogelijk om in België te laten leveren. Op de website is ook een blog te vinden, met allerlei informatie over paarden en de verzorging ervan.

Klachten, complimenten en tips voor MHS Minihorseshop
Heb je ooit al eens een product aangekocht bij MHS Minihorseshop en je bent daar niet tevreden over? Dan kun je hen zeker een klacht sturen. Als dat niet baat, is het ook mogelijk om je klacht voor te leggen aan de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie of aan de Geschillencommissie Thuiswinkel in Den Haag, of bij het Europese online geschillenplatform. Wat je dan best ook doet is hier op ReviewsBird een beoordeling geven aan het bedrijf, zo kun je andere mensen informeren over jouw mening van MHS Minihorseshop. Ook als je een complimentje wil geven kun je dat via deze site doen, dat is zeker ook leuk. Schrijf een review en laat de wereld weten wat jij denkt van MHS Minihorseshop.