Mey

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Mey

Waar koop je het beste je kleding of ondergoed? Is het verstandig om voor een buitenlandse webshop te kiezen als je zulke producten wilt aanschaffen? Neem bijvoorbeeld Mey Bodywear uit Duitsland, een bedrijf dat al sinds 1928 bestaat en ondergoed produceert verkoopt de aangeboden producten ook op de Nederlandse en Belgische markt. De online shop is Engels en Duitstalig en sommige klanten vinden dat lastig. Het hoeft echter geen probleem te zijn. Lees gewoon de Mey Bodywear reviews op onze website om er achter te komen wat andere klanten over deze online shop te melden hebben. Daar vind je meerdere reviews over online kledingshops zodat je precies te weten komt hoe klanten over al deze webwinkels en hun producten denken.

Over Mey Bodywear

De klantenservice van deze online shop is per e-mail en telefonisch bereikbaar. Voor Nederlandstalig klanten is er een telefoonnummer in Amsterdam beschikbaar maar of alle medewerkers daar Nederlands spreken kom je te weten door de commentaren en ervaringen van andere klanten op onze website te bekijken. De rubriek met veelgestelde vragen en informatie over het bestellen en producten naar Mey Bodywear retour sturen is ook in het Engels vermeld, wederom is het een goed idee om de reviews van klanten eerst te lezen. Ben je zeker van je zaak en wil je een bestelling plaatsen en afrekenen? Dat kan met veilige methodes zoals creditcard of bijvoorbeeld iDEAL.

Welke producten verkoopt Mey Bodywear?

Mey Bodywear is ontstaan als kousenfabriek maar verkoopt inmiddels zoveel meer dan dat. Tegenwoordig is er kleding en ondergoed voor dames en heren bij Mey Bodywear verkrijgbaar. De Mey Bodywear afdeling voor heren biedt onder meer T-shirts met korte of lange mouwen, broeken, ondergoed en nachtmode. Dames kunnen naar hartelust producten zoeken in het grote assortiment dat bestaat uit onder andere Bh's, huispakken, nachtmode en ondergoed. Mey Bodywear heeft geen fysieke winkels in België of Nederland en als je korting wilt op de producten die online aangeboden worden dan kun je gebruik maken van Mey Bodywear kortingscodes die regelmatig op verschillende sites en in de nieuwsbrief gepubliceerd worden. Tijdens het bestellen en betalen krijg je alle benodigde informatie te zien over de verwachte leveringsdatum en bezorgkosten.

Reviews en commentaren over Mey Bodywear

Ben jij een trouwe klant van Mey bodywear of is het bij een eenmalige bestelling gebleven? Welke ervaring je ook hebt met deze online shop, wij willen er graag meer over weten. Omdat wij Mey Bodywear reviews laten zien ben jij bij deze ook uitgenodigd om die van jouw op onze website te plaatsen. Op die manier wordt het voor nieuwe klanten een stuk eenvoudiger om te weten te komen of het feit dat Mey Bodywear een buitenlandse onderneming is problemen op zal leveren. Met jouw beoordeling kun je de positieve en negatieve kanten van deze online shop belichten. Consumenten willen het graag allemaal weten en met jouw review laat je zien of jij Mey Bodywear betrouwbaar vindt of niet. Daarom is het zo belangrijk dat je de ervaring met dit bedrijf met anderen deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review