Mepra Store

Alle reviews

Mepra Store

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Mepra Store

Een belangrijk onderdeel van je huishouden is natuurlijk kwalitatief bestek, zodat je kunt koken en je eten verorberen in stijl en op je gemak. Er is immers veel verschil tussen eten met een plastic vork of eentje van kwalitatief metaal. Bij Mepra Store kun je bestek van Italiaanse makelij aankopen. Is dat allemaal wel van goede kwaliteit? Hoe kom je te weten wat andere mensen denken van Mepra Store? Dat kun je gemakkelijk doen door hier op ReviewsBird hun beoordelingen te lezen, dan kun je meer leren over hun ervaringen met dit bedrijf. Zijn de ervaringen positief of negatief? Dan kun je inschatten of je ook je bestek bij Mepra Store zal kopen of niet.

Over Mepra Store
Mepra Store is een van oorsprong Italiaanse winkel waar je bestek kan aankopen. Dit bedrijf bestaat al sinds 1901 en maakt al bestek sinds 1947. In 2015 werd de webstore gelanceerd. De Nederlandse hoofdvestiging staat in Apeldoorn (hier kun je ook bestellingen afhalen), en er zijn in totaal 25 fysieke winkels doorheen Nederland. Mepra Store is bereikbaar per online chat, via e-mail of per telefoon (dagelijks tussen 09:00 uur en 17:30 uur). Je kunt dit bedrijf ook op sociale media vinden, zoals Twitter en Facebook. Tot slot is er ook een YouTubekanaal.

Producten en diensten van Mepra Store
Mepra Store is een online webstore waar je terecht kan voor de aanschaf van een heleboel soorten bestek van Italiaanse afkomst. Je kunt die ook aankopen in de winkels. Het aanbod van Mepra Store is opgedeeld in een aantal secties, waaronder: Pannen (voor pasta, stomen, wok, braden, koken en koeken), Pannensets, Bestek, Outdoor, Cadeaus en Luxury.

Bij elk product dat je bestelt wordt de levertijd aangegeven. Bestellingen die voor 23:00 uur worden doorgegeven zullen doorgaans de volgende dag worden afgeleverd in Nederland, mits de producten op voorraad zijn. Als de producten vanuit Italië moeten worden verstuurd zal er een levertijd van 2 tot 3 dagen zijn. Je kunt je bestelling ook komen afhalen in Apeldoorn. Je kunt betalen via iDEAL, PayPal, Apple Pay, Bancontact Mister Cash, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net, ING Home Pay, bankoverschrijving, creditcard (Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, Postepay, Cartes Bancaires), Maestro, achteraf betalen via Klarna en tot slot met een VVV Cadeaukaart. Mepra Store geeft een garantietermijn van 10 jaar, waarbinnen het product kosteloos zal vervangen worden mits er een probleem is door constructiefouten op de producten.

Klachten, complimenten en tips voor Mepra Store
Ben je niet tevreden over je bestelling? Je krijgt veertien dagen de tijd om te beslissen of je tevreden bent over de producten. Indien niet, kun je die altijd retour sturen, zonder bijkomende kosten. Als je een klacht wil neerleggen kun je dat via e-mail doen. Indien je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht, kun je tot slot een beroep doen op het Europees ODR Platform. Schrijf dan zeker ook een beoordeling over jouw ervaringen met Mepra Store, hier op ReviewsBird. Ook als je een complimentje hebt is het interessant om dat mee te delen met andere mensen, daar kunnen ze immers veel van leren. Stel dus zeker een review samen als je wat te vertellen hebt over Mepra Store.