Megadump Tiel

Alle reviews

Megadump Tiel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Megadump Tiel

Een belangrijke factor van een aangenaam huis is kwalitatief sanitair. Je voelt je immers meer op je gemak als je badkamer, toilet, radiatoren en dergelijke allemaal goed werken en er mooi uitzien. Bij Megadump Tiel kun je dergelijke zaken aankopen via hun webshop of in een showroom. Je kunt op voorhand wel best eens lezen wat andere mensen te zeggen hebben over dit bedrijf, hier bij ReviewsBird. Zijn de ervaringen negatief, of toch eerder positief? Hier kun je veel van leren, en dat maakt je beslissing om al dan niet bij Megadump Tiel je sanitair te kopen gemakkelijker!

Over Megadump Tiel
Megadump Tiel is een Nederlands badkamer- en tegenvloerenbedrijf, met zowel fysieke showrooms als een webshop. De hoofdvestiging bevindt zich in Tiel, met andere winkels in Dalen en Wormer. Je kunt Megadump Tiel bereiken per telefoon of e-mail. Het is ook mogelijk om hen een brief te schrijven, en het bedrijf te volgen op Facebook en Twitter. Megadump Tiel is een Beslist.nl Klasse Shop en heeft een Stichting Webshop Keurmerk. Via de website kun je een afspraak aanvragen in de showroom.

Producten en diensten van Megadump Tiel
Megadump Tiel is een sanitairwinkel, waar je via hun webshop allerlei zaken kan aanschaffen. In hun aanbod hebben ze voornamelijk Badkamermeubels (kasten, spiegels, toiletmeubels), Douche (cabines, wanden, bakken, garnituur, afvoeren, stoomcabine, sunshower en sauna), Tegels (voor vloer en wand, in allerlei uitvoeringen en materialen), Kranen, Afvoer (denk aan sifon, vloerbuizen, afvoerpluggen, doucheputten, ...), Toiletten, Ligbaden, Radiatoren, Wastafels en Accessoires (bijvoorbeeld radio, televisie, zeep). Je kunt er ook terecht voor ventilatie, laminaat en voorbeelden van samengestelde badkamers ter inspiratie. De website heeft ook een Outlet-sectie, waar je producten in afslag kan vinden.

Wat betreft merken kun je bij Megadump Tiel producten aankopen van onder andere Aqua Viva, Bruynzeel, Geberit, Herzbach, Profiker, Sanicare en Villeroy & Boch. Je kunt betalen per iDeal, Creditcards (VISA en Mastercard), PayPal. Ook vooraf betalen is mogelijk, of pinnen/contant betalen als je je bestelling wil afhalen in de showroom. Het is mogelijk om een dag te kiezen waarop je bestelling geleverd zal worden. Bij alle artikelen zal een levertijd worden aangegeven. Vanaf je bestelling boven een bepaald bedrag gaat (en als die met iDEAL of vooraf overmaken betaald is), zal deze gratis worden verstuurd. Bezorging in een ander land dan Nederland is mogelijk, maar hiervoor moet je de klantendienst contacteren.

Klachten, complimenten en tips voor Megadump Tiel
Niet tevreden over het bestelde product? Dan krijg je bij Megadump Tiel 14 dagen bedenktijd om hen te laten weten dat je dit wil retourneren. Hiervoor zijn wel een aantal uitzonderingen. Als je een klacht hebt, kun je dat ook altijd laten horen hier op ReviewsBird. Vertel andere mensenwaarom jij ervoor koos om je product te retourneren, of waarom je een bepaalde klacht had. Was de klantendienst niet vriendelijk, voel je je bekocht, was de kwaliteit niet zoals verwacht? Maar ook als je een complimentje wil geven over Megadump Tiel, is het leuk voor potentiële klanten om jouw beoordeling te lezen. Schrijf zeker een review en deel je mening!