Maxiaxi

Alle reviews

Maxiaxi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's grootste spelers op het gebied van licht en geluidsartikelen en importeur van een groot aantal merken zoals bijvoorbeeld SkyTec, SkyTronic, BeamZ, Vonyx en Fenton. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MaxiAxi lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over MaxiAxi
MaxiAxi werd opgericht in het jaar 2009, vanaf het begin was MaxiAxi alleen een webshop. Hun doel vanaf het begin was het beschikbaar maken van licht- en geluidsapparatuur voor iedereen, nu twaalf jaar later is dit nog steeds hun doel. Het moederbedrijf Tronios heeft "Value for money" hoog in het vaandel staan en dat sluit naadloos aan op de belangrijkste doelstelling van MaxiAxi: het leveren van betaalbaar licht en geluid. Of u nou een dj-set wil hebben, of lichteffecten of een karaokeset voor een feestje of bijvoorbeeld een platenspeler, dan bent u bij MaxiAxi aan het juiste adres. 

Producten en Diensten van MaxiAxi
Bij MaxiAxi kunt u terecht voor een uitgebreid (en betaalbaar) assortiment aan licht- en geluidsapparatuur. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan speakers voor uw feestje maar ook aan de gaafste lichteffecten en de leukste karaokesets. Naast consumentenelektronica (voor particulieren) is MaxiAxi ook het perfecte adres voor professionele licht- en geluidsapparatuur (voor zakelijke klanten). Het bedrijf probeert altijd voorop te lopen in ontwikkelingen, bijvoorbeeld met zo snel mogelijke leveringen, je bestelling afhalen op een afhaalpunt, gratis verzending en gratis retourneren. Ook geven zij meerdere betaalopties, zoals IDEAL en Afterpay. 

Dagelijks helpt MaxiAxi bedrijven in diverse branches aan de beste licht- en geluidssystemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kantoorpanden, magazijnen, horecagelegenheden en zelfs sportscholen. Het bedrijf probeert eerst u wensen helder te krijgen en zij vinden persoonlijk contact daarbij belangrijk. Vervolgens proberen zij op korte termijn een op maat gemaakte offerte aan te leveren. Als u contact opneemt met een van de productspecialisten van het bedrijf krijgt u ook gelijk het op maat advies dat u nodig heeft. Volgens het bedrijf krijg je alleen een tevreden klant als je de verwachtingen van die klant overtreft in plaats van alles volgens de standaard doet. 

Aanbevelingen, klachten en tips over MaxiAxi
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over MaxiAxi? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over MaxiAxi op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over MaxiAxi vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over MaxiAxi of laat uw eigen ervaring door middel van een review over MaxiAxi nu achter.