Lightmatters

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lightmatters

Je hebt de review pagina voor Light Matters gevonden. Je vindt hier de ervaring en reviews van klanten van deze lichtspecialist. En als jij toevallig ook één van die klanten bent dan willen we jou vragen om ook jouw ervaring en review met ons te delen. Je helpt hiermee anderen die overwegen om bij deze winkelverlichting aan te schaffen.

Light Matters is een lichtspecialist waar je verlichting kunt kopen van bekende merken zoals Flos, Tom Dixon en Artimede. En van praktische verlichting tot decoratieve verlichting.

Vertel wat je vindt van deze onderneming en of je van plan bent om hier in de toekomst nogmaals verlichting aan te schaffen. Jouw ervaring en mening kan anderen helpen bij het maken van een besluit. Er zijn heel wat winkels waar je verlichting kunt kopen, maar waarom zouden anderen bij Light Matters moeten bestellen?

Over Light Matters

Light Matters is een Amsterdamse onderneming met een fysieke en online winkel. Het bedrijf is in 2019 opgericht door Leon de Haas. Hij begon ooit samen met zijn partner Anne de Jongh met het bedrijf Direct Design. Dit bedrijf hebben ze in 2014 aan fonQ verkocht.

De missie van Light Matters is om mensen bewust te maken van het belang van goede verlichting en het hebben van een lichtplan. Ze hebben ervoor gekozen om zowel een fysieke als online winkel te openen. Volgens Leon willen sommige mensen namelijk lekker browsen op internet, en anderen willen deskundig advies van een specialist. Volgens Leon is het de combinatie die het bedrijf groot zal maken.

De eigenaar van het bedrijf begrijpt dat de aanschaf van een lamp een kostbare aangelegenheid kan zijn. Dit is dan ook een van de redenen dat mensen toch af en toe naar de winkel willen komen. ‘Mensen willen een vertrouwd gezicht zien’.

Producten en diensten van LightMatters.nl

Bij Light Matters kun je terecht voor de aanschaf van alles op het gebied van verlichting. Dus niet alleen de lampen, maar ook een lichtplan. Een lichtplan is een plan voor de verlichting in je hele huis. Wil je bijvoorbeeld diffuus licht, direct licht, of indirect licht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor spotjes in een kast, een romantische kandelaar of een gedimde schemerlamp. Iemand van Light Matters kan bij je thuis komen om een lichtplan samen te stellen. Als je alle lampen bij dit bedrijf koopt is het lichtplan volledig gratis.

Uiteraard kun je ook losse lampen kopen. Een bureaulamp voor de studieplek van je kinderen, een vrolijke kinderlamp, of iets chiquers als een kroonluchter of vloerlamp. Of wat dacht je van akoestische verlichting? Dit is verlichting die niet alleen zorgt voor licht in huis maar ook zorgt dat je huis minder galmt.

Je kunt hier niet alleen terecht voor binnenverlichting, maar ook voor verlichting in de tuin. Denk hierbij aan grondspots, muurlampen en hanglampen voor onder een afdak. Bij Light Matters kun je ook terecht voor LED-verlichting.

Ervaringen, klachten en reviews over Light Matters

Vertel ons wat je vindt van de online winkel van Light Matters zodat anderen zichzelf een beeld kunnen vormen van dit bedrijf. Het uiteindelijke doel van jouw review is om vraagtekens weg te nemen bij potentiële klanten van Light Matters.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review