Leg&go

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Leg&go

Als je op zoek bent naar duurzame producten voor je jonge kind dan is de kans groot dat je bij Leg&go uitkomt. Dit bedrijf verkoopt online kinderfietsen die in hoogte verstelbaar zijn. Wat het bedrijf precies te bieden heeft lees je verder op in deze inleiding, als je wilt weten welke ervaring bestaande klanten hebben met de aangeboden producten dan raden we je aan een kijkje te nemen in de reviews van consumenten op onze website.

Over Leg&Go

Het bedrijf achter webwinkel Leg&Go, die te gebruiken is in het Engels, Frans en Duits, is gevestigd in Letland. Voor vragen over de producten die er verkocht worden kun je de klantenservice via het telefoonnummer en e-mail adres dat op de site staat contacteren, maar er is een makkelijkere manier om antwoord op je vragen te krijgen. In de rubriek met veelgestelde vragen vind je namelijk alle informatie die betrekking hebben op het bestellen en betalen van de artikelen die deze webwinkel verkoopt. Daar staat ook de winkelzoeker en als je die gebruikt kom je er achter dat het assoritment van Leg&Go ook in de winkel in Rotterdam verkocht wordt.

De producten van Leg&Go

Leg&Go gebruikt deze online shop om hun Balance Bike 3in1 op de markt te brengen. Deze fiets is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar en is, zoals de naam al doet vermoeden, in 3 hoogtes verstelbaar. Het eenvoudige frame en zadel zijn zonder gereedschap aan te passen aan de lengte van de gebruiker en biedt een zithoogte tussen 25 en 50 centimeter. Andere productcategorieën op de site bevatten Add-ons en Accessoires zoals stuurtassen en pedalen. Bovendien kun je jouw Leg&Go fiets met de Rocking Elephant Add-on makkelijk ombouwen tot een schommelstoel. Wist je al dat er zelfs een set verkrijgbaar is waarmee je de fiets ombouwt in een driewieler?

Bestellen en betalen bij Leg&Go

Deze online shop biedt een aantal veilige manieren om je bestelling te kunnen betalen. Dat kun je onder meer doen met PayPal of creditcard. De levertijd hangt af van het land waar je woont en het bedrag van je bestelling, je wordt per e-mail geïnformeerd wanneer jouw order het magazijn verlaten heeft. Regelmatig worden er producten met kortingen aangeboden en meer informatie hierover vind je terug op de Leg&Go Facebook en Instagram pagina's.

Retourneren en garantie bij Leg&Go

De producten van Leg&Go die na 2019 verkocht zijn hebben allemaal 5 jaar garantie. Mocht er in die periode iets gebeuren met de bestelde artikelen dan kun je de klantenservice van het bedrijf contacteren voor instructies. Dat moet je overigens ook doen als je na ontvangst niet tevreden bent met je bestelling en deze naar Leg&Go retour wilt sturen. Je hebt daar 14 dagen de tijd voor.

Reviews en commentaren over Leg&Go

Draag met jouw Leg&Go review op onze website bij aan het laten zien van de werkwijze die deze online shop hanteert. Omdat wij alle reviews en opinies over dit bedrijf bij elkaar laten zien ontstaat er voor nieuwe klanten vrij snel een duidelijk beeld over de voor- en nadelen die het bestellen van kinderfietsen bij deze aanbieder met zich meebrengt. Bovendien kun je in jouw beoordeling met een maximaal aantal van 5 sterren laten zien hoe betrouwbaar jij Leg&Go vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Beek 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs de 'Leg&go' balance fiets gekocht voor mijn kind en ik ben er zeer tevreden over. Het is een slimme investering omdat hij transformeerbaar, duurzaam en lang meegaat.

Alle reviews ( 1 )

Transformable, Duurzaam En Lang Meegaand: De Perfecte Balance Fiets Voor Kinderen

Ik heb onlangs de 'Leg&go' balance fiets gekocht voor mijn kind en ik ben er zeer tevreden over. Het is een slimme investering omdat hij transformeerbaar, duurzaam en lang meegaat.

v
van Beek 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!