LEDLampShopXL

Alle reviews

LEDLampShopXL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

LEDLampShopXL

Elke woning heeft verlichting nodig. Vind je het minder leuk als je woning minder verlicht is? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe verlichting? LEDLampShopXL is hiervoor de aanbieder waar je wezen kunt. Bekijk daarom eens onze website om zo reviews en beoordelingen te lezen van andere klanten over deze webshop. Door deze beoordelingen kun je de juiste keuze maken voor de producten van dit bedrijf. Zo wordt je iets wijzer binnen jouw keuzegebied.

Over LEDLampShopXL
LEDLampShopXL staat voor specialisme en klantvriendelijkheid. Het bedrijf richt zich op verschillende artikelen. Hierdoor is het gemakkelijker informatie te geven over de producten. Momenteel levert het bedrijf in geheel Nederland en kan nu ook LED verlichting leveren in België. Personen die in Enschede woonachtig zijn, kunnen hun bestellingen in Enschede plaatsen. Nadat de bestelling af is, ontvang je automatisch een e-mail over jouw bestelling. Op de website kan meer informatie gevonden worden hierover. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om betalingen te verrichten met iDEAL, Paypal, Afterpay en overboekingen. Hiernaast heeft het bedrijf per 1 juni 2014 de sociaal- Economische Raad in werking gesteld.

Producten en diensten van LEDLampShopXL
Het inkopen van de producten bij LEDLampShopXL kunnen in grote aantallen worden ingekocht. Het bedrijf heeft altijd lampen in voorraad, die binnen 24 uur geleverd kunnen worden. De levering van de leveranciers van het bedrijf duurt 5 werkdagen. Mocht een product niet in voorraad zijn, dan wordt het besteld. Het bedrijf biedt verlichting voor de woonkamer, slaapkamer en tuin. Mooiere varianten worden gepresenteerd aan de klant zoals de 3 staps- dimbare led lampen. Je hoeft geen dimmer hiervoor aan te schaffen. Je kunt gewoon switchen door middel van een schakelaar. De populariteit van deze lampen blijven stijgen. Om de klanten te helpen bij het kiezen van de juiste verlichting is er op de website van LEDLampShopXL een categorie waaruit klanten kunnen kiezen. Het gaat om buitenverlichting, Binnenverlichting, Sportveldverlichting, aansluitmateriaal en verlichting voor elke ruimt.

Complimenten, klachten en tips voor LEDLampShopXL
Als je recentelijk lampen heb gekocht bij LEDLampShopXL? Dan zouden wij dat graag van jou willen weten. Je kunt je mening graag delen over dit bedrijf zodat een goed beeld geschetst kan worden. Zo kan de volgende klant door het delen van jouw review een goede keuze maken. Wat is bijvoorbeeld jouw ervaring geweest met de klantenservice? Hoe heb je het werken met de website ervaren? Antwoorden op deze vragen zullen klanten helpen om goed na te denken over een product.