KunststofKozijnenGroothandel.nl

Alle reviews

KunststofKozijnenGroothandel.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

KunststofKozijnenGroothandel.nl

Bij elke nieuwe woning is een goede kunststof kozijn mooi. Verschillende leveranciers richten zich specifiek tot kunststof kozijnen. Het kan daarom heel erg lastig zijn om een goede keuze te maken uit alle leveranciers. Een van de leveranciers is kunststofkozijnengroothandel.nl. Lees daarom eerst reviews en beoordelingen van klanten op de website van ReviewsBird.

Over kunststofkozijnengroothandel.nl
Kunststofkozijnengroothandel.nl is opgericht in 2006 en startte met KB-D kozijnen. Met jarenlange ervaring in elektrotechniek, timmerwerkzaamheden en bouw heeft het bedrijf zich de laatste jaren steeds uitgebreid. Na de start met elektrotechniek en kleine timmerwerkzaamheden, heeft het bedrijf in 2008 zich gefocust op kunststof kozijnen. De montagewerkzaamheden werden eerder door het bedrijf zelf gedaan, later werden deze werkzaamheden uitbesteed. Het bedrijf heeft goede banden ontwikkelt door de jaren heen met verschillende andere bedrijven.

Kunststofkozijnengroothandel.nl focust zich op het betaalbaar stellen van kozijnen. Ook wordt eerlijkheid hoog gehouden om zo transparantie te brengen in prijzen die zeker nog op de website staan. Het team van het bedrijf bestaat uit mannen die jarenlang ervaring hebben in het vak, zowel in de praktijk als op theoretisch gebied. De levering van Kunststof kozijnen geschiedt landelijk. Tot op dit moment levert het bedrijf aan particulieren en ook aan zakelijke klanten. Hieronder vakken aannemers, bouwbedrijven, klusbedrijven, timmermannen en architecten.

Producten en diensten van Kunststofkozijnengroothandel.nl
Kunststofkozijnengroothandel.nl levert de meest voorkomende modellen van Kunststofkozijnen. Het bedrijf heeft verschillende modellen voor ramen; op de website kan de klant kiezen tussen; enkelvoudige ramen, tweevoudige ramen, drievoudige ramen. En bij deuren kan er gekozen worden tussen; enkelvoudige deur, tweevoudige deur en schuifpuien. De Inoutic Kunststof Kozijnen hebben een lange levensduur. Ze gaan zeker dertig jaren mee. De garantie die het bedrijf geeft is gesteld op 10 jaar. Dit is ook de maximale garantie die wettelijk vastgesteld staat.

Het bedrijf doet er alles aan om kwaliteit te leveren. De Kozijnen die het bedrijf op de markt brengt verkleuren niet, scheuren niet, zijn onderarms, vereisen geen schilderwerk, zijn milieuvriendelijk en besparen op stookkosten. Ze dragen bij aan jouw wooncomfort die jaren zal duren. Alle kunststof kozijnen die het bedrijf levert, zijn afkomstig van verschillende merken zoals RAL, KOMO, SKG keurmerk, politie Keurmerk Veilig Wonen, TUV, PFB, EMPA, SKZ, IFT, Thyssen Krupp AG, HFB, DQS, Hoppe, IQnet en Webshop Keurmerk.

Mocht je dus Kozijnen hebben gezien die je wilt aanschaffen dan heeft het bedrijf de mogelijkheid gecreëerd om op verschillende manieren te betalen. Dit kan met Pay.nl, PayPal, iDEAL, MisterCash, Bitcoin, Sofort, Giropay, Maestero, Mini Tix en Visa Mastercard. Mocht je toch problemen hebben met de aankoop van producten bij het bedrijf, dank kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Complimenten, klachten en tips voor Kunststofkozijnengroothandel.nl
Graag zouden wij je ervaring willen weten met je Kunststofkozijnengroothandel.nl. Heb je weleens gebruik gemaakt van de producten van het bedrijf? Hoe heb je het gebruik van de producten ervaren? Hoe heb je de klantenservice ervaren? Vertel dit alles in een review, en beoordeel de producten en diensten van Kunststofkozijnengroothandel.nl. Jouw review zal andere klanten helpen om een goede keuze te maken uit de verschillende Kunststof Kozijnen die het bedrijf biedt.