Kookpunt.nl

Alle reviews

Kookpunt.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Kookpunt.nl

Ben je een keukenprinses of een master chef-kok? Ja, dan mag een complete keuken met stralend keukenapparatuur zeker niet ontbreken. Eén van de winkels waar je terecht kan voor diverse kookartikelen is Kookpunt, een kookwinkel gevestigd in de Benelux. Hun assortiment bestaat naast keukenapparatuur onder andere uit gerei, pannen, messen, fornuizen, espressomachines en serviezen.

Voordat je inkopen doet bij Kookpunt is het zeker raadzaam om de reviews van andere klanten te bekijken. Want je wil toch zeker geen keukenapparatuur kopen dat na een jaar stuk gaat of begint te roesten? De reviews geven niet alleen inzicht in de kwaliteit van de producten, maar ook in de dienstverlening van de Kookpunt medewerkers. Was hun gegeven advies bruikbaar en is hun keukeninstallatie op tijd geschiedt?

Over Kookpunt
De oorsprong van Kookpunt begon allemaal in 1959 toen Ton van der Kolk sr. en Sjaan Neels een messenslijperij en speciaalzaak genaamd ‘De Stad Solingen’ overnamen. Nadat de winkel werd uitgebreid in 1967, onderging het in 1988 een naamsverandering naar ‘Kookpunt’. De zoon van dhr. van der Kolk investeerde zijn kennis als bedrijfseconoom in het bedrijf, wat leidde tot het verzorgen van kookcursussen. In 2000 werd de eerste website van Kookpunt in gebruik genomen en vanaf 2010 is onlinebestellen ook mogelijk gemaakt. Kookpunt is met ruim 3.000 vierkante meter één van de grootste kookwinkels in de Benelux.

Producten en diensten van Kookpunt
Bij Kookpunt is er een aparte afdeling voor elk artikel. Op de afdeling keukenapparatuur kun je terecht voor kleine apparatuur zoals blenders, mixers, airfryers en rijstkokers en ook voor grote apparatuur, zoals gasfornuizen en koelkasten. Ben je een koffie liefhebber? Dan kun je op de afdelingkoffie en thee terecht voor diverse koffieapparatuur en accessoires. Als bakker staan de medewerkers van de bak afdeling voor je klaar. Daarnaast zijn er een espresso-, pannen-, messen-, boeken-, gerei- en een elektra afdeling.

Kookpunt gelooft in service en expertise en heeft daarom een aparte serviceafdeling. Hier vindt onderhoud en reparatie van gekocht apparatuur plaats. Daarnaast biedt Kookpunt haar klanten ook de gelegenheid om kennis op te doen over het gebruik van de artikelen, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden. Dit houdt in dat er elke week een masterclass verzorgd wordt in het Hart van Kookpunt. Hierbij wordt naast het gebruik van de artikelen ook aangegeven wat je ermee kunt bereiden en hoe je dat het beste kunt doen. Alle masterclasses zij te vinden in de agenda op de website van Kookpunt.

Heb je vragen of klachten over een product, dienst of de service van Kookpunt? Dan kan je via de contactpagina op de website contact met hen opnemen of je kan gebruik maken van de Whatsapp klantenservice. Zij beloven aan de klant dat er binnen 1 werkdag gereageerd wordt.

Complimenten, klachten en tips voor Kookpunt
Weet jij als de keukenapparaten van Kookpunt een lange levensduur hebben, zoals op de website aangegeven? Wat vond je van de kwaliteit van jouw gekochte messen? Of heb je eerder een klacht of vraag ingediend en misschien nooit reactie terug gehad? Deel dit dan met anderen, via ReviewsBird.nl, zodat zij kunnen leren uit jouw ervaring.