Kipling

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kipling

Ben jij veel op reis en neem je dan regelmatig een tas mee? Dan merk je misschien wel dat deze gauw zwaar kan worden. Wellicht dat je dan opzoek bent naar een merk waar je stijlvolle tassen, die ook licht in gewicht zijn, kunt vinden. Dan ben je wellicht bij Kipling aan het juiste adres, daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in lichtgewicht tassen.

Alleen ken je Kipling eigenlijk wel goed genoeg? Je wilt niet dat je bestelling tegen valt. Bepaalde eisen en verwachtingen zoals goede kwaliteit, duurzaamheid en een fijne klantenservice, spelen dan al snel een belangrijke rol tijdens het plaatsen van die bestelling. Vandaar dat je op ons reviewplatform de ervaringen van andere consumenten kunt vinden, op die manier kan je wellicht wijzer worden over Kipling (of andere bedrijven).

Over Kipling

Kipling is in 1987 door drie Europese entrepreneurs opgericht. Ze proberen kwaliteit, functionaliteit en stijl in hun producten op harmonieuze wijze te combineren. Zodat jij als consument de kans krijgt om jezelf te uiten in je eigen unieke stijl. Vandaag de dag wordt het merk in meer dan 80 verschillende landen verkocht. Het is de missie van Kipling om zorgvuldig ontworpen tassen, bagage en accessoires op de markt te brengen. Zodat je ‘licht’ kunt leven en het meest uit je dag kunt maken. Bij hun speelt de medewerker een belangrijke rol, deze staat dan ook op prioriteit nummer 1. Eveneens hanteren ze een cultuur waarbij iedereen welkom is, naar eigen zeggen. Kipling is een onderdeel van de VF Corporation.

Producten en diensten Kipling

Wellicht is het bedrijf wel het meest bekend om haar tassen. Kipling maakt lichtgewicht tassen voor allerlei functies, zo hebben ze laptop tassen, schooltassen, mini-backpacks, large backpacks en nog meer soorten tassen. Deze zijn vaak in vele stijlen en kleuren te verkrijgen. Het bedrijf maakt echter meer dan alleen tassen. Ze maken namelijk ook bagage zoals carry on bags en suitcases. Ook verkopen ze accessoires. Wederom zijn deze producten vaak in verschillende stijlen, maten en kleuren te vinden.

De webshop van Kipling heeft een ingebouwd zoekfilter, door zelf gewenste gegevens aan te klikken krijg je een gepersonaliseerd assortiment. Zo kan je filteren op prijs, functie, kleur, maat, stijl en nog veel meer kenmerken.

Winkels en werken bij Kipling

Het bedrijf heeft meerdere winkels verspreid door Europa. Ook in Nederland hebben ze een winkel aan het volgende adres: Stadsweide 170 Roermond 6041 TD. Enkele andere voorbeelden zijn in de volgende landen: Spanje, Italie, België en Ierland.

Heb jij altijd al willen werken in de mode-industrie, wellicht dat je dan wel een functie bij Kipling kunt krijgen. Op hun website hebben ze een pagina gemaakt waar je allerlei informatie kunt vinden over mogelijke carrières bij Kipling en hoe het werken bij hun is. Hier vind je ook de op dat moment openstaande banen, tevens staat daar ook extra informatie bij vermeld.

Reviews en beoordelingen Kipling

Gebruik jij al een tas van Kipling tijdens het reizen, of ben je in bezit van hun baggage? Dan willen we graag horen wat je van hun denkt. Je zou een review kunnen schrijven over onderwerpen als verzendtijden, retourneren, kwaliteit en klantenservice. Of waarom je wel of niet Kipling aan andere consumenten zou aanraden. Zo help je andere consumenten een beter beeld te geven over hoe Kipling wordt ervaren. Wil je zelf meer leren over Kipling, dan ben je welkom om een kijkje te nemen naar de reviews en beoordelingen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!