Keller Sports

Alle reviews

Keller Sports

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Keller Sports

Bent u nou op zoek naar de perfecte uitrusting voor uw sport? Dant bent u bij Keller Sports aan het juiste adres. Het bedrijf biedt sportschoenen, kleding en uitrusting aan voor uw loop-, outdoor- en fietssporten, de tennisbaan, voor de sportschool en voor een actief dagelijks leven. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Keller Sports lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Keller Sports
Keller Sports is opgericht in het jaar 2005. Het bedrijf is gevestigd in de Duitse plaats München. Het bedrijf is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een vervuld leven. Het bedrijf gelooft namelijk dat sportactiviteiten een essentieel onderdeel zijn van een gezond lichaam en geest. Tegenwoordig is het bedrijf een toonaangevende digitale premiumleverancier van sportdiensten, sportproducten en unieke inhoud, en dit allemaal met een premium lidmaatschap als kern. Met €9,99 voor twaalf maanden krijgt u namelijk allemaal extra voordelen in de webshop, zoals bijvoorbeeld tien procent extra korting op alle artikelen en altijd gratis verzending. 

Producten en Diensten van Keller Sports
Het assortiment aan sportartikelen van Keller Sports is zorgvuldig geselecteerd, zodat iedereen, van beginner tot hobbysporter en wedstrijdsporter, in de winkel van het bedrijf kunt u de juiste producten vinden voor nieuwe topprestaties in training en wedstrijd. Het bedrijf hecht waarde aan hoogwaardige materialen, overtuigende functionaliteit en sportieve ontwerpen. Daarom werkt het bedrijf samen met bekende merken en opkomende nieuwkomers in de sportwereld. Samen met deze bekende merken selecteert het berijf speciale producten voor wandelen, skiën, hardlopen en nog veel meer. Daarna worden deze producten in de online webshop geplaatst. 

Maar hoe onderscheidt Keller Sports zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst biedt het bedrijf alleen hoogwaardige producten aan van merkfabrikanten (zoals bijvoorbeeld Asics, Oakley, Adidas en POC). Daarnaast hoeft u geen verzendkosten te betalen als u bestelt voor een waarde van 69 euro. Ook heeft het bedrijf een dertig dagen retourpolicy, u heeft dus dertig dagen lang recht op teruggave. Het bedrijf is er namelijk van overtuigd dat sportbeoefening de basis vormt voor een gelukkig en gezond leven, daarom bieden zij deze voordelen aan in hun online webshop, om u net dat kleine beetje extra te motiveren. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Keller Sports
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Keller Sports? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Keller Sports op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Keller Sports vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Keller Sports of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Keller Sports nu achter.