Kees Smit Tuinmeubelen

Alle reviews

Kees Smit Tuinmeubelen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Kees Smit Tuinmeubelen

Vindt u het lekker om eens te vertoeven in u tuin? Vroeger was tuinarchitectuur wel even anders dan tegenwoordig. In de middeleeuwen zijn tuinen bijvoorbeeld in een kasteel of klooster te vinden. Een tuin werd in verband gebracht met god in deze tijd en moest het paradijs op aarde voorstellen. Daarom maakte ze daar verschillende kruiden of bloemen die religieuze betekenis hadden  

Na de wereldoorlog werden er verschillende parken gebouwd om mens en natuur samen te brengen. Een aantal mensen geloven toch dat de natuur, geneeskundige voordelen bevat die niemand kan uitleggen.   

Zoekt u toevallig nog tuinartikelen? Zo kunt u de tuin van u dromen tot realiteit laten komen. Er zijn een aantal verschillende websites die tuinartikelen aanbieden. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo komt u tot de beste keuze voor u tuin.    
 
Over Kees Smit Tuinmeubelen
In 1942 begonnen de ouders van Kees met het verkopen van tuinartikelen met de paard en een wagen. Na een aantal jaar gingen zijn ouders op pad met een soort vrachtwagen om artikelen te verkopen aan de deur! kijk hier voor nog meer reviews en soortgelijke bedrijven. 

In 1965 verkochten zij langs de stoep verschillende artikelen zoals stoelen en dergelijke. Het bedrijf werd steeds groter en groter. In 1972 neemt Kees het bedrijf over en een aantal jaren later beschikken zij over een bedrijventerrein. In 1990 opent Kees een showroom in Almelo, waar de mooiste tuinartikelen te bekijken zijn.
 
In 2001 werd een website opgezet door Kees om de aanwezigheid van de showroom te benadrukken. In 2007 had Kees een distributiecentrum waar tuinartikelen konden opgehaald worden. In 2012 nam Henk(de zoon van Kees) de touwtjes in de handen en werd hij eigenaar, al snel daarna kwam de webwinkel waar u online tuinartikelen kunt bestellen.

Producten en diensten Kees Smit Tuinmeubelen
KeesSmit is een van de oudste bedrijven in het aanbieden van tuinartikelen. Zij bestaan al drie generaties lang en tegenwoordig hebben zij een algemene beoordeling van een 9.3 op basis van 10.000 beoordelingen.   

Op de website hebben zij verschillende aanbod zoals tuinsets, loungeset, tuinstoelen, tuintafels, ligbedden, parasols, tuinbanken, voetenbanken, tuinkussen en tuinaccessoires. U kunt ook zoeken op verschillende merken of materiaalsoorten. Als u twijfelt kunt u ook op de website kijken welke winkel bij u in de buurt is, om artikelen te testen. 

Zoekt u bijvoorbeeld een nieuwe hoek loungeset dan kunt u deze eenvoudig toevoegen in uw winkelmandje en vervolgens betaald u met verschillende betaalmethoden. Bezorging gebeurd binnen 5 dagen en boven een bepaald bedrag wordt er gratis verzonden.

Complimenten, klachten of tips voor Kees Smit Tuinmeubelen
Heeft u toevallig recent tuinartikelen gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe loungeset gekocht bij Kees Smit Tuinmeubelen? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Kees Smit Tuinmeubelen willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Kees Smit Tuinmeubelen.