Karpet 24

Alle reviews

Karpet 24

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Karpet 24

In recente jaren is online shoppen erg populair geworden, en kopen steeds meer mensen hun meubels online. Ook worden vloerkleden online aangeboden, en Karpet 24 is een webshop die een assortiment van vloerkleden en tapijten aanbiedt. Het is echter wel belangrijk om te weten of deze webshop betrouwbaar is, en kwalitatieve vloerkleden levert. Om een goede keuze te maken, raden wij u aan om uzelf te informeren met de recensies en beoordelingen van andere klanten. Daarnaast kunt u ook uw eigen beoordeling achterlaten om andere gebruikers te helpen, uw ervaring helpt ons platform namelijk om een duidelijk beeld te creëren over Karpet 24.

Over Karpet 24
Karpet 24 is opgericht in Rotterdam en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verkoop van vloerkleden. Het bedrijf werd al snel online gezet als een webshop om meer mensen te kunnen bereiken. Karpet 24 streeft ernaar om haar klanten zo spoedig mogelijk te kunnen helpen, en daarom probeert zij om bestellingen in Nederland voor 12:00 dezelfde dag nog te verzenden (behalve op zondagen). Alle vloerkleden komen uit hun eigen voorraad, dus het kan wel eens voorkomen dat iets tijdelijk niet op voorraad is. Daarnaast garandeert Karpet 24 ook dat de levering bij iedere bestelling compleet gratis is. Heeft u nog vragen, klachten of opmerkingen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Karpet 24 via telefoon, e-mail, een brief of een contactformulier op hun website. 

Producten en diensten van Karpet 24
Het aanbod van Karpet 24 bestaat uit verscheidene variaties van karpetten, vloerkleden, vloerbedekkingen en tapijten. Daarnaast bieden ze ook verschillende stijlen vloerkleden aan, zoals hoogpolige en laagpolige vloerkleden, maar ook moderne, design, en vintage vloerkleden. Bovendien is er ook een aanbod van kindervloerkleden, mits u op zoek bent naar vloerkleden voor uw kinderen. De producten kunnen gefilterd worden op kleur, stijl, en maat. Zo kunt u snel vinden wat u zoekt. Ook hebben alle producten minimaal 1 jaar garantie, en kunt u alles binnen 14 dagen retourneren, indien u van gedachten verandert. Karpet 24 heeft een aantal betaalmethoden: creditkaart (Visa en MasterCard), iDeal, PayPal, Giropay en meer. Overigens kunt u ook achteraf betalen.

Reviews, beoordelingen en complimenten over Karpet 24
Op deze pagina kunt u recensies, reviews en beoordelingen vinden over Karpet 24. Recensies en beoordelingen zijn enorm belangrijk om een beeld te kunnen vormen bij een bedrijf. ReviewsBird is dan ook opgericht om online shoppen zo betrouwbaar mogelijk te maken. Daarom vragen wij u om uw ervaringen en beoordelingen op ons platform te delen. Wij zijn namelijk enorm benieuwd of u nog complimenten, klachten of tips heeft over Karpet 24. Was de service naar wens? Was u tevreden met de producten? Voldeed het aan uw verwachtingen? Laat het ons weten! Uw review helpt namelijk ook andere gebruikers die bij Karpet 24 willen shoppen. We lezen graag of u anderen aanraadt om hun vloerkleden bij Karpet 24 te kopen.