Jumbo Sports

Alle reviews

Jumbo Sports

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Jumbo Sports

Doe je vaak je boodschappen bij de Jumbo, en houd je ook wel van sport? Of ben je nieuwsgierig naar golf en hockey artikelen? Dan kan het zijn dat je wellicht een kijkje kunt nemen bij Jumbo Sports. 

Voordat je sportproducten bij Jumbo Sports gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Jumbo Sports? Uit wat voor soort materialen bestaan de artikelen? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie? Wat kan ik verwachten bij het verzenden? Wat is de prijs? Hoe zit het met de klantenservice van Jumbo Sports? Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan dit soort verlangens? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op onze website, Jumbo Sports beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je bepalen of het bedrijf wel of niet bij jouw verlangens past. 

Wat is Jumbo Sports

Jumbo Sports is onderdeel van de Jumbo Supermarktketen, Jumbo is in 1996 met hun eerste supermarkt begonnen, het bedrijf is onderhand de snelste groeier op de Nederlandse markt geworden, al kan dat natuurlijker veranderen in de toekomst. De formule die geleid heeft tot hun succes wilde ze ook graag delen met de golfsport, en het resultaat daarvan is Jumbo Sports. In 2020 is dit verder uitgebreid met de hockeysport. Het einddoel van de onderneming is om 100% tevreden klanten maken en houden. 

Producten en diensten Jumbo Sports

Wil je graag het assortiment van Jumbo Sports bekijken? Dan gaat dat onder andere op hun webshop. Bij aankomst kan je zelf kiezen uit Jumbo Golf of Jumbo Hockey, waarna je doorverwezen wordt naar uitgelichte producten. Bovenaan kan je zelf producten zoeken op basis van jouw interesses, voor Jumbo Golf kun je kiezen uit: Golfclubs, Golfkleding, Golfschoenen, Handschoenen, Golfballen, Tassen, Trolleys, Golfaccessoires en Logo. Bij Jumbo Hockey heb je keuze uit: Hockeysticks, Hockeykleding, Hockeyschoenen, Hockeyballen, Bescherming, Tassen, Grips, Accessoires en Sale. Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving met specificaties en prijs lezen. 

Wil je sportartikelen bestellen bij Jumbo Sports? Dan heb je een aantal betaalmogelijkheden, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, PayPal, Afterpay, Bancontact, Verisign, American Express, Visa en Mastercard. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. Over garantie, levering en retour valt meer te lezen op de site. 

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht, die je graag deelt met Jumbo Sports? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren. Zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 0413 31 05 00. Deel je liever jouw bericht via de mail? Dan gaat dat naar het adres: info@jumbogolfhockey.com. Zelf het hoofdkantoor van het bedrijf bezoeken kan ook, daarvoor moet aan de Rijksweg 15, Veghel zijn. Andere winkels van Jumbo Sports bezoeken is ook mogelijk in verschillende locaties verspreid door heel Nederland. 

Reviews en beoordelingen Jumbo Sports

Heb je al eens eerder golf- of hockeyartikelen bij Jumbo Sports gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Jumbo Sports in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf een realistischer beeld over de onderneming te schetsen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.