Jumbo Sports

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jumbo Sports

Doe je vaak je boodschappen bij de Jumbo, en houd je ook wel van sport? Of ben je nieuwsgierig naar golf en hockey artikelen? Dan kan het zijn dat je wellicht een kijkje kunt nemen bij Jumbo Sports.

Voordat je sportproducten bij Jumbo Sports gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Jumbo Sports? Uit wat voor soort materialen bestaan de artikelen? Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en garantie? Wat kan ik verwachten bij het verzenden? Wat is de prijs? Hoe zit het met de klantenservice van Jumbo Sports? Voldoet het bedrijf eigenlijk wel aan dit soort verlangens? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op onze website, Jumbo Sports beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je bepalen of het bedrijf wel of niet bij jouw verlangens past.

Wat is Jumbo Sports

Jumbo Sports is onderdeel van de Jumbo Supermarktketen, Jumbo is in 1996 met hun eerste supermarkt begonnen, het bedrijf is onderhand de snelste groeier op de Nederlandse markt geworden, al kan dat natuurlijker veranderen in de toekomst. De formule die geleid heeft tot hun succes wilde ze ook graag delen met de golfsport, en het resultaat daarvan is Jumbo Sports. In 2020 is dit verder uitgebreid met de hockeysport. Het einddoel van de onderneming is om 100% tevreden klanten maken en houden.

Producten en diensten Jumbo Sports

Wil je graag het assortiment van Jumbo Sports bekijken? Dan gaat dat onder andere op hun webshop. Bij aankomst kan je zelf kiezen uit Jumbo Golf of Jumbo Hockey, waarna je doorverwezen wordt naar uitgelichte producten. Bovenaan kan je zelf producten zoeken op basis van jouw interesses, voor Jumbo Golf kun je kiezen uit: Golfclubs, Golfkleding, Golfschoenen, Handschoenen, Golfballen, Tassen, Trolleys, Golfaccessoires en Logo. Bij Jumbo Hockey heb je keuze uit: Hockeysticks, Hockeykleding, Hockeyschoenen, Hockeyballen, Bescherming, Tassen, Grips, Accessoires en Sale. Als je op een product klikt kan je daarover een beschrijving met specificaties en prijs lezen.

Wil je sportartikelen bestellen bij Jumbo Sports? Dan heb je een aantal betaalmogelijkheden, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, PayPal, Afterpay, Bancontact, Verisign, American Express, Visa en Mastercard. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. Over garantie, levering en retour valt meer te lezen op de site.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht, die je graag deelt met Jumbo Sports? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren. Zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 0413 31 05 00. Deel je liever jouw bericht via de mail? Dan gaat dat naar het adres: info@jumbogolfhockey.com. Zelf het hoofdkantoor van het bedrijf bezoeken kan ook, daarvoor moet aan de Rijksweg 15, Veghel zijn. Andere winkels van Jumbo Sports bezoeken is ook mogelijk in verschillende locaties verspreid door heel Nederland.

Reviews en beoordelingen Jumbo Sports

Heb je al eens eerder golf- of hockeyartikelen bij Jumbo Sports gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Jumbo Sports in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf een realistischer beeld over de onderneming te schetsen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review