IPcam Shop

Alle reviews

IPcam Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

IPcam Shop

Met de hedendaagse technologische ontwikkelingen zijn IP camera’s niet meer weg te denken. Ze bieden immers diverse voordelen, voornamelijk uiteraard op het gebied van veiligheid. Misschien dat je zelf ook opzoek bent naar een bedrijf waar je IP camera’s en toebehoren kunt kopen. Dan is IPcam Shop wellicht wel iets voor je. Bij IPcam Shop zijn ze namelijk, zoals de naam al deels doet verklappen, specialist op het gebied van IP camera’s. 

Voordat je een IP camera bij de onderneming aanschaft moet je wel zeker weten of ze aan je eisen voldoen. Om daar meer grip op te krijgen, kun je bij ons platform terecht voor reviews en beoordelingen. Lees bijvoorbeeld over de ervaringen van consumenten die al eerder bij IPcam Shop hebben besteld.

Over IPcam Shop
IPcam-Shop B.V. is een Nederlandse aanbieder van draadloze IP camera’s en toebehoren. Ze bieden voornamelijk aan voor consumenten, maar ook MKB. Naar eigen zeggen streeft het bedrijf er naar om hun assortiment overzichtelijk te houden, waardoor ze beweren dat ze ‘’de beste en meest betrouwbare camera’s per prijsklasse’’ kunnen leveren. Het bedrijf is een Thuiswinkelorg en ICTWaarborg-gecertificeerde webwinkel.

Volgens IPcam Shop bieden ze camera’s en camera-opname-oplossing (NVR) aan die betaalbaar binnen de consumentenmarkt zijn. Tevens beschikken ze wel volgens het bedrijf over de essentiële en noodzakelijke opties en eigenschappen, zo doen ze niet onder vergeleken met menig professioneel camera.

Producten en diensten IPcam Shop
Op de webshop van IPcam Shop bevinden diverse categorieën aan producten. Enkele voorbeelden zijn: camera’s, alarm, deurbel, recorders, accessoires en meer. Deze bestaan vaak uit diverse merken. Bij interesse naar een van deze producten kun je zoektocht nog persoonlijker worden door het ingebouwde filter. Zo kan je onder andere zoeken op de: prijs, kleur, resolutie, batterij, het merk en veel meer. Ook bieden ze sets aan van meerdere camera’s.

Heb je iets gevonden dat je wilt bestellen, dan kan je een van de volgende betaalmethodes gebruiken om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Creditcard, AfterPay, Klarna, vooruitbetalen via bank en Bancontact. Ze streven ernaar om producten voor 23:59u besteld, de volgende dag te leveren. Retourneren is mogelijk 14 dagen na ontvangst, echter moet je wel aan het retourbeleid voldoen, let daar dus op. In bezit van een IPcam Shop kortingscode, vul deze dan in tijdens je bestelproces.

Contact
Wil je contact met ze opnemen, gebruik daar dan een van deze manieren voor. Telefonisch via het volgende nummer: +31(0)23-230 2040. Mailen gaat naar info@ipcam-shop.nl. Ook kan je het online invulformulier op hun website gebruiken. De klantenservice is op werkdagen van 09:00-17:00u bereikbaar.

Laat een review achter
Al ooit een IP camera bij ze gekocht? Dan willen we graag weten hoe je dat hebt ervaren. We vinden namelijk dat jij een platform moet hebben waar je je mening over bedrijven kwijt moet kunnen. Vandaar dat je daarom niet alleen reviews kunt lezen, maar ook zelf kunt schrijven, op onze website. Daarnaast help je ook nog eens andere potentiële consumenten, door ze een beter beeld te geven over hoe IPcam Shop in de werkelijkheid wordt ervaren. Wil je meer leren over IPcam Shop of andere bedrijven, dan kan je bij ons reviews en beoordelingen vinden.