IkWordMama

Alle reviews

IkWordMama

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

IkWordMama

Negen spannende maanden, maar ook negen maanden van voorbereiding. Word jij voor de eerste keer mama? Dan is het aanschaffen van nieuwe baby- en zwangerschapsproducten vast nodig. Maar hoe weet je welke producten nodig en geschikt zijn? En uiteraard, waar zijn deze producten te vinden? U zou bij de webwinkel Ikwordmama.nl een kijkje kunnen nemen, omdat zij een constant geactualiseerd assortiment van baby- en zwangerschapsproducten bieden. Ook kunt u bij hen terecht voor advies voor zowel tijdens als na de zwangerschap.

Voordat je producten van Ikwordmama.nl aanschaft, neem eerst een kijkje op ReviewsBird.nl om na te gaan wat andere mama’s vonden van de kwaliteit van de producten, maar ook van de dienstverlening van Ikwordmama.nl medewerkers. Vonden deze moeders het advies bruikbaar en waren de aanbevolen producten daadwerkelijk toepasselijk? Deze reviews geven een beeld van wat je kunt verwachten van de webwinkel. Hierdoor kan je gericht een keuze maken waar jij jouw baby- en zwangerschapsproducten koopt.

Over Ikwordmama.nl
Ikwordmama.nl is een webwinkel met producten voor zowel baby als moeder. Haar showroom van 500 vierkante meter is gevestigd in Den Haag. De winkel onderscheidt zich door informatie en advies te geven aan haar klanten over de producten. Samen met Kraamzorg Mama, wordt er naast kraamzorg ook samen een selectie gemaakt van de nodige zwangerschaps- en geboorte gerelateerde producten. Bij de kraamzorg wordt er door de kraamverzorgster gefocust op de gezondheid van zowel moeder als baby.

Producten en diensten van Ikwordmama.nl
De producten van Ikwordmama.nl worden opgesplitst in diverse categorieën, bijvoorbeeld producten voor onderweg, zoals autostoelen en kinderwagens en producten voor tijdens het eten en drinken. Voor de mama’s producten voor het borstkolven, maar ook kraamartikelen en zwangerschapskleding. Ook zijn er verzorgingsproducten voor het baden en diverse meubels voor de babykamer.

Het is mogelijk om per merk te shoppen. Ikwordmama.nl heeft merken zoals AVENT, Medela, Difrax, Maxi Cosi en Quinny. De merken worden op de website opgesplitst in alfabetischevolgorde, zodat het gemakkelijk is om producten van een specifiek merk op te zoeken. Ook kan je in de webwinkel uitkijken naar acties, korting codes en cadeaus. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe modellen, promoties en speciale aanbiedingen, dan kan je je hiervoor abonneren.

Na het plaatsen van een bestelling, worden de producten binnen 1-2 werkdagen geleverd in zowel Nederland als België. Alle producten hebben een fabrieksgarantie van 1 tot 2 jaar, welke afhangt van het merk en model. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of is deze kapot of beschadigd? Dan biedt Ikwordmama.nl de mogelijkheid om deze te retourneren binnen 14 dagen of om kapotte producten te repareren.

Complimenten, klachten en tips voor Ikwordmama.nl
Heb je ervaring met de producten van Ikwordmama.nl? Wat vond je van hun klantenservice? Of heb je al eens een kapot product laten repareren? Hoe heb je de Kraamzorgervaren? Was de verzorgster altijd op tijd en was je tevreden met haar dienstverlening en kennis? Vertel anderen jouw ervaring en mening via ReviewsBird.nl. Hierdoor help jij bijdragen aan de percepties en keuzes van andere klanten.