I-KOOK Keukens

Alle reviews

I-KOOK Keukens

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

I-KOOK Keukens

De verbouwing van een woonhuis of kantoorpand gaat voor de meeste mensen gepaard met een hoop stress. Dit is jammer, want je betaald er vaak ook nog eens een behoorlijke geldprijs voor. Zeker aan de plaatsing van een nieuwe keuken kan een hoog prijskaartje hangen, dus voordat je tot aankoop overgaat wil je er wel zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Op ReviewsBird.nl worden bedrijven die in het bezit zijn van een website beoordeeld door hun klanten. Ook I-KOOK.Keukens hoort in dit rijtje thuis. Meer weten? Bekijk hier wat anderen van dit bedrijf vinden. Op ReviewsBird.nl kunt u de ervaringen van anderen lezen, zonder dat deze door het bedrijf zelf gemanipuleerd worden. Wij plaatsen enkel de reacties van particuliere consumenten. Zowel positieve en negatieve reviews worden door ons geplaatst.

Het doel van ReviewsBird.nl is om een eerlijk platform te bouwen waarin consumenten hun ervaringen over bepaalde zaken kunnen delen. Zelf uw beoordeling over I-KOOK Keukens achter laten kan natuurlijk ook! 
 

Over I-KOOK Keukens
De Zwolse broers Jaap en Roel Oostra openden in 2001 hun eerste keukenwinkel met de naam I-KOOK  Keukens in Hattum. De missie luidde “persoonlijke begeleiding en aandacht voor iedereen met als doel een betaalbare, kwalitatief hoogstaande en unieke keuken te leveren”. Deze uitgangspunten gelden nog steeds. In de winkel is geen ruimte voor poespas, maar staan zaken als  eerlijkheid, logica en direct klantcontact met 1 contactpersoon en persoonlijke zorg centraal. Deze visie en de klantenbenadering blijken door de consumenten goed gewaardeerd te worden. Het bedrijf heeft inmiddels 26 winkels door heel Nederland. De medewerkers werken dan ook niet volgens een standaard rangorde met winkelhosts, technici en monteurs maar worden met een modern woord keukencoaches genoemd en begeleiden het proces van deur tot deur.

Producten en Diensten van I-KOOK Keukens
Bij I-KOOK Keukens draait alles om keukens. De keukencoaches staan de klant met kennis van zaken bij het ontwerpen en samenstellen van de gewenste keuken. Het verkooppunt van I-KOOK is dat de klant, in tegenstelling tot veel andere keukenleveranciers, maar met één aanspreekpunt te maken krijgt. De keukencoach helpt bij het ontwerpen van de keuken en blijft de klant begeleiden totdat de keuken volledig en naar tevredenheid van de klant geïnstalleerd is. Ook bij eventuele nazorg blijft de keukencoach van I-KOOK als aanspreekpunt dienen voor de klant. Op de website is een gratis Keukenplanner opgenomen, waarmee de klant zijn eigen keuken in 3-D kan ontwerpen zodat de klant een realistisch beeld kan krijgen over hoe de keuken eruit zal komen te zien. 

Complimenten, Klachten en Tips over I-KOOK Keukens
Het plaatsen van een nieuwe keuken is niet iets wat je zomaar doet. Behalve dat de aanschaf van een nieuwe keuken niet goedkoop is, komt er ook een hoop vakmanschap bij kijken. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een keuken te kopen, inclusief plaatsing. Een nieuwe keuken dient er niet alleen mooi uit te zien, maar moet zeker ook handig in het gebruik zijn. Smaken en eisen verschillen per huishouden. Bij I-KOOK Keukens beloven ze om het proces van het kiezen tot het plaatsen van de keuken begeleiding te geven zodat alles gladjes verloopt. Tenminste, dat is wat ze op de website beloven! Heeft u ervaring met I-KOOK? Laat ons weten wat uw persoonlijke ervaring is! ReviewsBird.nl rekent op uw medewerking!