HP Store

Alle reviews

HP Store

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

HP Store

Het beschikken over een computer of laptop is een onmisbare applicatie in de hedendaagse maatschappij. In het bedrijfsleven als de diverse opleidingen is het gebruik van deze handige technische instrumenten niet meer weg te denken. In elk taakonderdeel is de computer nodig. Denk maar aan het in kaart brengen van de business wensen van de klant, voeren van een transparante administratie, het opstellen van de werkprogramma’s etc. Bij de aanschaf van een nieuwe laptop of desktop wilt u natuurlijk een goede aankoop doen. Maar, waar kunt u daarvoor terecht? Welke kwaliteit computers en laptops worden online verkocht? Hoe ervaarden zij de dienstverlening bij hun bezoek aan de onlinewinkel? In dit artikel belichten wij HP Store. Om meer te weten te komen over de computerwinkels online, kunt u ReviewsBird.nl raadplegen. In de reviews vindt u de beoordelingen en ervaringen van klanten, die al bezoek hebben gebracht bij één van deze winkels.

Over HP Store
HP Store is een online computerwinkel, die computers en computeraccessoires verkoopt. Het bedrijf kent een lange geschiedenis. Opgericht in 1939, in een garage in Palo Alto, produceerden William Hawlett en David Packard hun eerste product en wel de oscillator voor Walt Disney Studios. HP staat dan ook voor Hawlett-Packard Store (HP Store). Hun assortiment breidde zich, in de loop van de jaren, verder uit met radio’s sonars en apparatuur voor de zee- en luchtvrachtdiensten. In 2002 namen zij het bedrijf Compaq over. Een overname, welke leidde tot een marktleiderspositie in servers en Pc’s. HP Store zegt te werken aan continue vernieuwing van haar productassortiment. Hun streven is dan ook om (innovatie) technologie bereikbaar te maken voor iedereen. In 2015 werd het bedrijf opgedeeld in Hewlett-Packard Enterprise (HPE) en HP Inc.

Producten en diensten van HP Store
HP Store biedt een collectie aan tablets en laptops. De categorie laptops wordt onderverdeeld in: gaminglaptops, convertible Pc’s en standaard laptops. Verder verkoopt HP Store zakelijke workstations. Al deze laptops zijn verkrijgbaar met een Solid State Drive, harde schijf of Embedded Multimedia Card. Op de afdeling desktops kunt u terecht voor zakelijke desktop, towers, workstation, all-in-ones, immersive computers, gaming computers en small form factor computers. Printers, scanners, inkt en toners behoren ook tot het assortiment van HP Store. De printers kunnen printen in 3D of normaal.

Complimenten, klachten en tips voor HP Store
HP Store adverteert snelle levering en gratis bezorging. Vandaag bestelt, morgen in huis. Alle producten van HP Store kunt u online bestellen en betalen kan met iDEAL, PayPal en Credit. HP Store hanteert wettelijke consumentengarantie van 30 dagen na levering. Particuliere klanten komen in aanmerking voor het herroepingsrecht. Inruilen en terug sturen mag. Het betaalde bedrag wordt bij retour terug gestort op rekening van de klant. Klachten kunnen worden gemeld op 020 - 654 5214 (consumenten), 020 - 654 5215 (zakelijke Klanten) en per e-mail via nlstore.postsales@hp.com.

Hebt u al apparatuur bestelt bij HP Store? Moest u lang wachten op uw bestelling? Konden de gaming PC’s alle zware games aan? Laat dan uw review achter op ReviewsBird en laat uw gemelde ervaring leiden tot de nodige verbeteringen binnen HP Store en als advies naar andere consumenten toe in hun besluit tot aankoop.

Nog geen ervaringen met het bedrijf? Lees dan snel de reviews van klanten!