Homedeco

Alle reviews

Homedeco

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Homedeco

 

Als je wel eens artikelen voor je interieur koopt of inspiratie zoekt heb je misschien wel eens iets gekocht via HomeDeco. We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met deze online winkel. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken.

HomeDeco is een platform waar interieurliefhebbers meubels en huisdecoratie kunnen kopen en je terecht kunt voor advies, tips en inspiratie. 

We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit platform en of je anderen aanraad om gebruik te maken van hun diensten. Als je jouw ervaring deelt met anderen kunnen ze zelf een objectieve mening vormen.

Over HomeDeco
HomeDeco is een platform waar interieurartikelen worden aangeboden van verschillende winkels en aanbieders. Daarnaast hebben ze een team van bloggers en stylisten die inspirerende artikelen schrijven om hun klanten ideeën te geven voor hun interieur. 

HomeDeco zoekt actief contact met Instagrammers en influencers. Hierdoor hebben ze nu al meer dan 30.000 foto’s van huizen van echte mensen. Je kunt deze afbeeldingen bekijken in de Binnenkijken App van HomeDeco. Ontdek hoe anderen hun huis inrichten en doe ideeën op voor je eigen interieur.

Dit online platform heeft zelf geen interieur artikelen . Ze verkopen meubels en artikelen van partners zoals Vt Wonen, Woood en Interieur05. HomeDeco kiest deze partners zorgvuldig uit, als je zelf een woonwinkel of merk hebt kun je een aanvraag indienen. Als je artikelen niet via de website verkocht worden zijn er geen kosten. Indien je wel verkoopt betaal je 20% van de verkoop. 

Producten en diensten van HomeDeco
Via dit platform kun je heel eenvoudig meubels en interieurartikelen kopen van de partners van HomeDeco. Ga naar de website en blader door de productcategorieën of kies het soort meubel waar je naar op zoek bent. Er is een keuze uit meer dan 100.000 producten van 100 winkels, denk aan banken, stoelen, kasten, tafels, kussens en bedden. Om je zoektocht makkelijker te maken kun je de zoekresultaten filteren. Zo kun je een meubelstuk zoeken in een bepaalde kleur of stijl. 

Als je een leuk meubelstuk hebt gevonden zie je niet alleen van welk merk en winkel dit product is maar ook wat de prijs is, hoe duur de verzendkosten zijn en zelfs wat vergelijkbare producten zijn. Je hebt de meeste artikelen al binnen een paar dagen in huis en de verzending is meestal gratis. 

Je kunt op de website ook gratis een moodboard te maken. Hiermee kun je ideeën samen voegen en je eigen stijl samen te stellen. Kies de kamer die je in wil richten en swipe door foto’s van de woonstijlen om je eigen moodboard samen te stellen. 

Mocht je ergens een leuke stoel, bank of vaas zien en je wil weten of ze de bij HomeDeco verkopen. Maak dan een foto en upload ze naar de website van HomeDeco. Je ziet dan direct of hetzelfde artikel of een soortgelijke variant in het assortiment zit. 

Ervaringen, klachten en tips over HomeDeco
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met deze online woonwinkel en of je tevreden bent. Laat jouw ervaring achter en laat anderen weten wat de voor- en nadelen zijn van winkelen bij HomeDeco