Het Adres Webshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Het Adres Webshop

Is het tijd voor jouw huis om weer eens opgefrist te worden? Dan kan je dat wellicht doen door nieuw interieur aan te schaffen, maar waar vindt je die dan? Een bedrijf dat je daarbij misschien verder kan helpen is Het Adres Webshop.

Voordat je producten bij Het Adres Webshop gaat bestellen wil je wel een aantal dingen weten over het bedrijf, zoals bijvoorbeeld: wat kan ik allemaal vinden in de collecties van Het Adres Webshop? Maakt het bedrijf hun eigen meubels, of verkopen ze producten van andere interieurontwerpers? Uit wat voor soort materialen bestaan de artikelen? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Waar kan ik terecht als ik een klacht of opmerking heb over mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, Het Adres Webshop beoordelingen en reviews lezen. Zo kan je zelf beoordelen of het bedrijf op jouw wensen aansluit.

Wat is Het Adres Webshop

Het Adres Webshop is een bedrijf dat bestaat uit een team van toegewijde medewerkers, die een passie voor professioneel interieur en toepasselijke accessoires met elkaar delen. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring, en helpt je graag op persoonlijke wijze met bijvoorbeeld het zoeken naar decoratie of meubels. Hun assortiment bestaat uit een variatie van verschillende thema’s en stijlen. Het magazijn van Het Adres Webshop is gevestigd in Oss en is 1500 m² groot.

Producten en diensten Het Adres Webshop

Als je de website van Het Adres Webshop bezoekt kan je beginnen met het bekijken van hun producten. Zo kan je via de homepagina de nieuwste collectie bekijken. Zoek je liever op basis van merken? Dan is dat ook mogelijk, je kunt daar bijvoorbeeld kiezen uit: House Doctor en Loola. Als je niet zeker weet wat je verlangt kun je door naar beneden te scrollen bij ‘inspiratie’ wellicht interessante items vinden. Verder kan je bovenaan doelgerichter sorteren op basis van een aantal categorieën, waaronder: Home accessories, dining, Furniture, Furniture maintenance, bed and bath, gift items, sale en Outside. Als je op een product klikt kan je daarvan een omschrijving, inclusief specificaties, prijs en foto’s bekijken.

Ben je klaar om te bestellen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je betalen met: iDEAL, Klarna, PayPal, Mastercard, Visa, Bancontact, Sofort, Apple Pay, Maestro en In3. Verzenden is vanaf €30 gratis, en anders €4.95. Over levertijden, verzendkosten, retourneren en garantie valt meer op de site van Het Adres Webshop te lezen.

Contact

Wil je graag een vraag, suggestie of klacht met Het Adres Webshop delen? Dan heb je daarvoor een aantal opties, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 0412 650 222. Deel je jouw bericht liever via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: info@hetadreswebshop.nl gebruiken. Het bedrijf in persoon bezoeken kan ook, daarvoor moet je aan de Hescheweg 213, 5343 AA, Oss, Nederland zijn. Verder valt de onderneming op FaceBook, Instagram en Pinterest te vinden.

Reviews en beoordelingen Het Adres Webshop

Heb je al eens eerder interieur of decoratie gekocht bij Het Adres Webshop? Of een andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe dat bevallen is! Deel je mening over Het Adres Webshop met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier wordt het eenvoudiger voor andere lezers om te bepalen of Het Adres Webshop aan hun verwachtingen zal voldoen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan dat, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review