Heine Shop

Alle reviews

Heine Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Heine Shop

Heine Shop zoekt de perfecte balans tussen lifestyle en duurzaamheid. De klant kan door de aangeboden features zoals de zoekmogelijkheid, de vergrote afbeelding, de zoom-functie en de herinneringsmemo Heine beleven. Dit alles vanuit het comfort van je eigen huis. Er wordt een grote verscheidenheid aan woonideeën en modetrend in fraaie designs aangetoond en items die op duurzame wijze vervaardigd worden.

Over Heine Shop
Heinrich Heine GmbH maakt deel uit van de Otto Group, die als toonaangevend handels- en dienstverleningsconcern internationaal actief is. Heine staat bekend als een professionele en competente aanbieder van bijzondere, stijlvolle producten op het gebied van mode en wonen. Ze zijn in het hoogste segment van de postordermarkt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en nu ook in Nederland. De filosofie van de onderneming is het afwijken van het gewone en zich altijd met iets bijzonders onderscheiden. En heeft als motto altijd iets bijzonders bepaalt ook vandaag de dag nog alle Heine-activiteiten zowel extern als intern. Sinds 2006 is Heine lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en kan daarom het “Thuiswinkel-keurmerk” dragen. Ruim 400 medewerkers worden ingezet om merkartikelen te produceren die niet alleen exclusief zijn, maar ook helemaal Heine.

De bescherming van het milieu en de controle van de schadelijke stoffen zijn belangrijk. Met producten van katoen wordt het hulpproject Cotton made in Africa (CmiA) ondersteunt. Duurzaamheid is een thema dat Heine geleidelijk wilt laten uitgroeien tot kernwaarde. Heine bevat verschillende keurmerken en certificaten waaronder: GOTS (Global Organic Textile Standard), OCS (Organic Content Standard), CmiA, FSC (Forest Stewardship Council) en GoodWeave. Bij GOTS en OCS wordt biologische katoen geteeld en verwerkt volgens de hoogste ecologische en sociale criteria. FSC biedt bij de aankoop van een FSC-gecertificeerd product een bijdrage aan de bescherming van de bossen. GoodWeave produceerd op eerlijke wijze het keurmerk voor met de hand geknoopte of getufte karpetten uit India of Nepal.

Producten van Heine Shop
Het Heine-assortiment wordt in 40 catalogi gepresenteerd. De hoofdcatalogus zijn mode, meubelen en woontextiel die verder in een aantal assortimenten worden verdeeld. Er worden ook diverse modeinrichtingen aangeboden naast de hoofdcatalogus. 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat het goed fysiek in bezit is ontvangen. Herroept u de overeenkomst  dan ontvangt u alle betalingen inclusief de leveringskosten terug. U wordt door hetzelfde betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke transactie gemaakt is betaalt, tenzij u anderszins heeft ingestemd. 

Voor alle artikelen die worden gekocht bij Heine geldt de wettelijke garantie. En voor sommige producten geldt de fabrieksgarantie. Dus mochten de geleverde artikelen overduidelijke materiaal- of fabricagefouten vertonen, meld dit dan direct aan de bezorger die de producten voor u levert.

Ervaringen, beoordelingen, complimenten en tips voor Heine Shop
Voldoet het product niet aan de verwachtingen of bevalt het niet? Dan kan het product binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen. Was de klantenservice niet goed? Hoe vond je de bestelling? Hoe vond je de bezorging?  Was de leveringstijd langer dan verwacht? Laat dan een review achter op ReviewsBird, deel uw ervaring met Heine en stel anderen op de hoogte.