Hardloopshop.nl

Alle reviews

Hardloopshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Hardloopshop.nl

Bent u onwijs fan van hardlopen maar weet u nooit waar u uw hardloopkleding of schoenen vandaan moet halen? Bij Hardloopshop.nl bent u aan het juiste adres. Het bedrijf garandeert alles te verkopen wat met hardlopen te maken heeft. Dit houdt in kleding en schoenen maar ook accessoires, van diverse merken. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld de bekende merken Nike, Adidas en Asics. Op deze pagina kunt u aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hardloopshop.nl lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips delen door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Hardloopshop.nl
Hardloopshop.nl is onderdeel van het voormalige Total Sports. Zij hebben ook Sportshop.com, Korfbalshop.nl en Handbalshop.nl onder hun hangen. Het begon allemaal in mei 2002 toen Mark en Robert Jan, twee gepassioneerde handbalspelers, erachter kwamen dat er een echt goede winkel voor handbalspullen miste. Van het een kwam het ander en in mei 2002 was het bedrijf Total Sports een feit. Begin 2004 werd hun zolderkamer te klein en kregen de oprichters de sleutel van hun eerste echte bedrijfspand. In 2006 begonnen zij zich allebei full time te richten op Total Sports. Inmiddels is het bedrijf nog vaker verhuisd en is het nu gevestigd in een bedrijfspand in Waalwijk. Ook noemen ze zichzelf nu Sportshop.com.

Producten en Diensten van Hardloopshop.nl
Oké dus Hardloopshop.nl verkoopt echt alles wat ik nodig heb om te hardlopen, ongeacht of ik beginner of al gevorderd ben? Dat klopt. Bij Hardloopshop.nl kunt u terecht voor diverse hardloop spullen zoals: hardloop schoenen, hardloop kleding, hardloop sokken, hardloop onderkleding en hard loop accessoires. Bij accessoires kunt u bijvoorbeeld denken aan zonnebrillen, polsbandjes, hoesjes of riemen om uw telefoon of bidon mee te nemen en nog veel meer. Hardloopshop.nl heeft een ruim assortiment van diverse topmerken zoals Nike, Asics, Falke en Adidas. 

Waarom zou u Hardloopshop.nl dan verkiezen boven de website van bijvoorbeeld Nike of Adidas? Allereerst kunt u bij Hardloopshop.nl veilig en achteraf betalen. Ook heeft u de garantie dat als u het voor 22.00 besteld u het morgen al in huis heeft. Verzending is gratis als u bestelt boven de 49 euro en ook retourneren is altijd gratis. U heeft zo'n veertien dagen bedenktijd voor het retourneren van een artikel. Bang dat u er niet uitkomt of bent u een beginnende hardloper? U kunt altijd terecht bij een van de gespecialiseerde medewerkers van de klantenservice. Die helpen u dan verder om een goede keuze te maken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Hardloopshop.nl
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Hardloopshop.nl? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Hardloopshop.nl op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Hardloopshop.nl vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Hardloopshop.nl of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Hardloopshop.nl nu achter.