G-Star Raw

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

G-Star Raw

G-Star Raw

, wat in de volksmond ook wel G-star wordt genoemd, is een Nederlands merk voor designerkleding. Het merk is gespecialiseerd in het maken van raw denim: ongewassen en onbehandeld denim. G-Star wordt beïnvloed door militaire kleding. De inspiratie van hun ontwerpen komt namelijk van vintage militaire kleding van over de hele wereld.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit kledingmerk. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteitverhouding, of heb je een ervaring gehad met de klantenservice waar je graag over wilt vertellen? Aan de hand van de informatie die jij ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het achterlaten van jouw ervaringen op deze pagina van ons platform wordt dus zeer gewaardeerd.

Over G-Star Raw

G-Star werd opgericht in 1989 door Jos van TIlburg en focuste zich eerst op spijkerkleding in Nederland. Er werden spijkerbroeken, overhemden en andere kledingstukken geproduceerd. G-Star Raw heette oorspronkelijk Gap Star, maar besloot hun naam te veranderen toen ze internationaal gingen om verwarring met het reeds gevestigde Gap te voorkomen. De flagshipstores van G-Star bevinden zich in diverse grote steden in de wereld, zoals bijvoorbeeld: New York City, Los ANgeles, Melbourne, Londen, Parijs, Amsterdam en Milaan. De G-Star store in Amsterdam is gevestigd in de PC Hooftstraat. In totaal heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 6.500 verkooppunten.

Producten en diensten van G-Star Raw

G-Star Raw richt zich met name op het verkopen van "raw denim", voor zowel dames als heren. Maar wat houdt raw denim dan precies in? Met deze term wordt bedoel: ongewassen en onbehandeld denim. Maar naast raw denim, verkoopt het bedrijf tegenwoordig ook kledingstukken die wel wassingen en behandelingen hebben ondergaan. De geavanceerde mogelijkhedne voor wassingen van tegenwoordig vormen een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met behandelingen kunnen ook slijtageplekken in verschillende gradaties worden aangebracht zodat opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd. Elk kledingstuk van G-Star Raw is daadwerkelijk uniek door de behandelingen en wassingen.

Het bedrijf heeft dus een dames- en herencollectie. In de G-Star Raw dames collectie vind je diverse soorten jeans, de bekendste modellen zijn: de Lynn, de Midge Cody, Kafey en de Arc 3D. In de G-Star Raw heren collectie vind je bijvoorbeeld de bekende jeans modellen: de 3301 slim of straight, de revend en de D-staq.

Ervaringen, klachten en tips over G-Star Raw

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat dus vooral jouw ervaringen, klachten en tips over G-Star Raw achter op deze pagina van ons platform. Het wordt gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review