FonQ

Alle reviews

FonQ

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

FonQ

Heb je wel eens iets bij fonQ besteld voor in huis of als cadeau voor anderen? Wat vond je ervan? Jouw ervaringmet het bedrijf, de service en het product is voor ons en anderen heel belangrijk. Voor mensen die erover denken om iets bij deze webwinkel te bestellen is het goed om te weten wat anderen ervan vinden. Zo kunnen ze zelf een goede keuze maken.

fonQ is een online webwinkel waar je eigentijdse producten kan kopen voor in huis en om huis. Het gaat hierbij om meubels, accessoires en decoratie die vaak een bijzonder ontwerp hebben.

Met jouw hulp kunnen we zorgen dat anderen weten of het aan te raden is om iets te kopen bij fonQ. Geef je ervaring met fonQ door en help anderen.

Over fonQ
fonQ is een Nederlandse webwinkel die opgericht is in 2005 door Joost Wels. In 2009 kwamen, het online warenhuis Voeljegezond.nl van Patrick Kerssemakers, en fonQ samen. Patrick trad in 2007 af als CEO van het bedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich aan de A2 bij Utrecht. 

fonQ is een bijzondere en eigenzinnige naam die laat zien waar het merk voor staat. Het staat voor iets eigens met een unieke twist en bijzondere details. Ze willen met deze naam energie en kracht uitstralen. De 250 mensen die bij fonQ werken zijn constant op zoek naar nieuwste trends en ontwikkelingen.

fonQ wil alle huizen in Nederland iets bijzonders geven. Dat proberen ze onder andere te bereiken door het aanbieden van een veelzijdig assortiment, maar ook door voor inspiratie te zorgen. Mocht je niet weten wat je moet kiezen dan is er een keuzehulp om je op weg te helpen. Volgens fonQ moet winkelen makkelijk zijn maar ook slimmer en leuker. 

Producten en diensten van fonQ
In hun online winkel bied FonQ een variëteit aan producten voor in en om het huis. Als je niet specifiek naar iets op zoek bent, maar wel weet  voor welke ruimte in huis je iets wil, dan kun je kijken naar het aanbod per ruimte. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van spullen voor een werkkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en tuin.

Mocht je alsnog niet weten wat je wil dan kun je een kijkje nemen op de inspiratie pagina waar tips, trends, kleuren en voorbeelden staan. Kies bijvoorbeeld de woonstijl die je aanspreekt en zie wat voor producten hierbij passen. Zie je dingen liever in het echt dan kun je in Utrecht terecht bij de enige showroom van fonQ in Nederland.

fonQ heeft zowel praktische als visueel aantrekkelijke producten van meer dan 750 bekende moderne merken. Een paar van die merken zijn Fatboy, itallia, Jamie Oliver, Moleskine voor notitieboeken, Muuto en Weber voor al je barbecue benodigdheden.

Ervaringen, klachten en tips over fonQ
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met fonQ. Voor mensen die nog nooit iets gekocht hebben bij fonQ is het verhelderend om andermans ervaring te horen. We horen graag hoe snel je bestelling word verzonden, of afspraken worden nagekomen en hoe ze omgaan met mogelijke klachten.