Expert

Alle reviews

Expert

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Expert

Elektriciteit is al sinds de tijden van het oude griekenland bekend, zo beschreef een filosoof genaamd Thales Milete, de wonderbaarlijke eigenschappen van barnsteen. Hij wist dat als u barnsteen lang genoeg wrijft er bijvoorbeeld haar werd aangetrokken. Ook de chinezen wisten al voor Christus dat er een vorm van magnetisme bestond.

In 1832 werd de eerste dynamo ontwikkeld die eigenlijk een grote verandering mee bracht in het geschiedenis van elektriciteit opwekken. Zo konden bijvoorbeeld de eerste machines ontwikkeld worden voor het vervangen van zwaar arbeid.   

Heeft u een nieuwe frituurpan nodig? Of misschien wel een Airfryer? Dat tegenwoordig beter is voor de gezondheid. Er zijn een aantal websites die elektronica aanbieden en alles bezorgen tot aan u deur. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker waar u de beste elektronica artikelen kunt bestellen.   
 
Over Expert
Expert is al jaren bezig met het aanbieden van topproducten voor de klant. Zij zijn in 2020 verkozen tot de beste winkelketen in de elektronicabranche. Expert heeft een webshop maar heeft ook meer dan 140 winkels beschikbaar in Nederland. 

Al 50 jaar zijn zij bezig in de elektronicabranche met het leveren van producten. Expert is begonnen in verschillende landen en werd opgericht in 1967 in Nederland, Finland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland, Denemarken en Duitsland. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende webshops 
 
Zij streven naar hoge kwaliteit en uitstekende service en zijn tot meerdere keren verkozen tot beste elektronica winkel in de afgelopen jaren. Zij hebben maar liefst 7.400 winkels wereldwijd en 140 in Nederland. Zij zijn tegenwoordig gevestigd in 21 landen.

Producten en diensten Expert
Expert is gespecialiseerd in elektronicahome producten. Maar Expert biedt echt van alles aan op gebied van elektronica. Of u nou een elektrische tandenborstel zoekt of de nieuwste Smart TV van Samsung, geen probleem!    

Op de website vindt u verschillende categorieën zoals Televisies, Audio, Telefoons & Tablets, Computers, Witgoed, Keuken, Inbouw, Huishouden & wonen en Verzorging. Een breed aanbod waarbij u genoeg keuze heeft en zeker wel vindt wat u zoekt.  

Vanaf 50,- biedt Expert ook nog eens gratis bezorging. U kunt altijd terecht voor advies over de producten en u wordt geholpen door specialisten op het gebied van wat u zoekt. Ook als u reparatie wilt voor u nieuwe of oude aanwinst kunt u simpelweg bellen of langsgaan in één van de winkels in Nederland.

Complimenten, klachten of tips voor Expert
Als u recent een nieuw product heeft gekocht bij Expert, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld al een reparatie laten doen bij één van de winkel? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Expert willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Expert.