Eviro Bamboe

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Eviro Bamboe

Bamboe meubels

voor binnen en buiten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Om die reden zijn er dan ook behoorlijk wat online shops waar je dit soort producten kunt bestellen. Een van die webwinkels is Eviro Bamboe, waar je naast meubels van dit materiaal ook loungesets en schuttingen kunt vinden. Wat maakt Eviro anders dan andere aanbieders? Lees de reviews van consumenten om er achter te komen hoe deze en andere online shops gewaardeerd worden. Iedere klant heeft een aantal sterren met commentaar en opmerkingen bij ons achtergelaten zodat je precies kunt zien hoe zij de kwaliteit en service beleefd hebben.

Over Eviro Bamboe

Eviro Bamboe

is een online shop die beheerd wordt door Eviro BV uit het Noord-Brabantse Asten. Het bedrijf produceert en importeert de bamboe producten die het verkoopt uit Indonesië. Omdat de artikelen online verkocht worden staan de belangrijkste voorwaarden en klanteninformatie duidelijk op de site vermeld. Wil je contact opnemen met een van de medewerkers over een product of bestelling? Dan kun je gebruik maken van het contactformulier, zelf een e-mail schrijven of het telefoonnummer kiezen om een persoonlijk gesprek te starten. Als je wilt weten wat andere klanten over de klantenservice te melden hebben dan kun je daarvoor hun Eviro Bamboe reviews op onze website lezen.

De producten van Eviro Bamboe

Bij Eviro Bamboe vind je bamboe meubels, bamboe tuinmeubelen en accessoires. Alle producten zijn in deze productcategorieën ingedeeld zodat je eenvoudig het assortiment kunt bekijken. Daarnaast zijn er ook onderhoudsproducten te bestellen en kun je in de categorie tuinaanleg op zoek naar bamboe schuttingen en palen. Deze schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren en worden dan ook veelvuldig door klanten besteld. Ook voor bamboe loungesets in verschillende uitvoeringen kun je bij Eviro Bamboe shoppen, je hebt de keuze uit loungestoelen en loungebanken voor 2 of 3 personen. Via het menu kun je bovendien selecteren op kleur en prijs om je zoektocht nog makkelijker te maken. Regelmatig worden er nieuwe producten gepresenteerd en het bedrijf gebruikt daarvoor onder andere Instagram en Facebook. Daar vind je ook speciale aanbiedingen en Eviro Bamboe kortingscodes, net zoals in de nieuwsbrief.

Betalen, bezorgen en retouren bij Eviro Bamboe

Om de betaling van je bestelling in orde te maken kun je bij deze aanbieder gebruik maken van veilige methodes zoals iDEAL en creditcard. Tijdens het bestellen kies je er voor om de producten te laten bezorgen of om ze zelf af te halen. De laatste optie is gratis, voor het bezorgen betaal je extra. Ook als je een bestelling naar Eviro Bamboe retour stuurt dan betaal je daarvoor als klant de verzendkosten. De oorspronkelijke verzendkosten worden in dat geval wel door het bedrijf vergoed.

Reviews en commentaren over Eviro Bamboe

Als jij al klant van deze online winkel bent dan ben je van harte welkom om jouw Eviro Bamboe review op onze website te publiceren. Wij weten uit ervaring dat potentiële nieuwe klanten graag van consumenten zoals jij horen wat de haken en ogen zijn van het bestellen van producten bij deze aanbieder. Laat met 5 sterren zien dat je heel tevreden bent, of kies voor minder sterren als je daar reden voor hebt. Je kunt bovendien je beoordeling toelichten met een extra uitleg zodat iedereen kan waarom jij Eviro Bamboe betrouwbaar vindt of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review