Evandy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Evandy

Review: Evandy - De Beste Laadoplossingen voor Elektrische Voertuigen

Evandy is een jong bedrijf dat is opgericht in maart 2023 door twee goede vrienden met een gedeelde visie: hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen beschikbaar maken tegen eerlijke en aantrekkelijke prijzen. Met de groeiende adoptie van elektrisch rijden in Nederland, is het belangrijk dat de benodigde producten voor iedereen beschikbaar en betaalbaar zijn.

Missie: Het Reduceren van Schadelijke Uitstoot tot Nul

De missie van Evandy is om bij te dragen aan de reductie van schadelijke uitstoot door particulier wegverkeer tot nul. Het bedrijf gelooft dat elektrisch rijden een aanzienlijke impact kan hebben op de bescherming van onze kostbare planeet, aangezien transport verantwoordelijk is voor bijna 30% van de totale CO2-uitstoot in de EU. Door hoogwaardige laadoplossingen aan te bieden, speelt Evandy een belangrijke rol in deze verandering.

Kernwaarden: Eerlijkheid, No-nonsense, Humor, Behulpzaamheid en Service

Bij Evandy staan ze voor eerlijkheid, no-nonsense, humor, behulpzaamheid en service. Deze kernwaarden onderscheiden het bedrijf en helpen hen om de best mogelijke producten en diensten aan hun klanten te leveren. Het bedrijf neemt zichzelf niet te serieus en creëert een inclusieve en vriendelijke omgeving voor haar klanten.

Hoogwaardige en Veilige Producten

Evandy zorgt ervoor dat haar producten van de hoogste kwaliteit zijn. Alle producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen die worden gesteld door gerenommeerde instanties. Daarnaast is de webshop aangesloten bij Webshop Keurmerk, het grootste keurmerk van Nederland en Europa. Dit garandeert klanten een veilige en betrouwbare online winkelervaring.

Uitstekende Klantenservice

De klantenservice van Evandy is altijd beschikbaar om vragen en problemen van klanten te behandelen. Ze bieden ondersteuning via e-mail en telefonisch contact. Het team van Evandy streeft ernaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en in ieder geval binnen 24 uur. Klanten krijgen dus altijd de hulp die ze nodig hebben.

Samenwerking met Ratio Electric

Evandy heeft een partnerschap met Ratio Electric, een Nederlandse producent die bekendstaat om zijn kwaliteit en hoogwaardige producten. Samen zorgen ze voor de levering van laadstations en thuislaadpalen. Met dit partnerschap kunnen ze klanten nog betere laadoplossingen bieden.

“De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren.” - Peter Drucker

Conclusie

Evandy is een jong en energiek bedrijf dat hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen biedt. Met een focus op eerlijkheid, humor en no-nonsense service probeert Evandy een inclusieve omgeving te creëren voor haar klanten. De producten van Evandy zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Met een uitstekende klantenservice en een samenwerking met Ratio Electric, zorgt Evandy ervoor dat haar klanten de beste laadoplossingen krijgen.

Laat een Review Achter

Heb je ervaring met Evandy? Laat dan een review achter op ReviewsBird en deel je ervaringen met andere potentiële klanten. Jouw feedback is waardevol en kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Help ons om onze service te verbeteren en schrijf een review over Evandy. Bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review