Eurotops

Alle reviews

Eurotops

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Eurotops

Het wordt steeds makkelijker om online te winkelen, de vraag is alleen waar. Heb jij wel eens iets gekocht bij postorderbedrijf Eurotops? Dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. Jouw ervaring is namelijk waardevol om te bepalen of Eurotops een bedrijf is waar je met een gerust hart een bestelling kan plaatsen. 

Eurotops is een postorderbedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Ze wijden zich vooral aan het verkopen van producten voor mensen die 50 jaar of ouder zijn. 

We zijn benieuwd wat jij vind van de online winkel van Eurotops. We vragen ons af hoe de service, snelheid en nazorg van het bedrijf is. Voor anderen kan het antwoord op deze vragen een groot verschil maken bij het kiezen van een postorderbedrijf. 

Over Eurotops
Eurotops is een Duits bedrijf dat in 1985 begon als postorderbedrijf. In de beginjaren brachten ze een postordercatalogus uit voor hun klanten, maar tegenwoordig gaat de verkoop van hun producten voornamelijk online. Het bedrijf is gevestigd in Langenfelds in Rheinland, Duitsland

Op het hoofdkantoor werkt een team van 80 personen continu aan het verbeteren van de service en het vinden van innovatieve artikelen. Het idee is dat het leven van de 50-plusser makkelijker word gemaakt. Daarnaast willen ze graag voldoen aan de hoge eisen die hun klanten hebben. 

Omdat Eurotops overtuigd is van de kwaliteit van hun producten geld een garantie van 3 jaar. Deze garantie geld vanaf het moment van aankoop. Mocht je een artikel normaal gebruikt hebben maar het gaat toch stuk dan zal Eurotops een passende oplossing zoeken. Dit kan betekenen dat ze het artikel zullen repareren, vervangen of de aankoopprijs terug betalen. Sommige artikelen hebben zelfs een langere garantie. 

Producten en diensten van Eurotops
Of je nu de catalogus hebt besteld of op de website een product bestelt. Je kunt bij Eurotops altijd kiezen voor de meest innovatieve, praktische en mooie artikelen. Zo verkopen ze nuttige hulpmiddelen voor in de keuken die koken een stuk gemakkelijker en functioneler maken. Denk hierbij aan hulpmiddelen om een pot open te maken of een handige hakmolen met trektouw.

Het bestellen van de producten van Eurotops gaat eenvoudig online via de website. Zodra je een leuk artikel hebt gevonden lef je die in het winkelwagentje. Daarna log je in of maak je een account aan. Zodra je het account hebt aangemaakt kun je jouw betaalwijze kiezen. Bij Eurotops kun je met alle bekende betaalmethodes betalen zoals creditcard, PayPal en iDEAL. Na het afronden van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail en zal je bestelling verstuurd worden. 

Eurotops heeft een aparte categorie voor geschenken die speciaal uitgekozen zijn om het leven van de ouderen onder ons makkelijker en leuker te maken. Om een leuk cadeau te vinden kun je door deze categorie bladeren en tegelijkertijd zie je bij elk product de beoordelingen van klanten die dit product hebben gekocht. 

Ervaringen, klachten en tips over Eurotops   
We willen je vragen om jouw ervaring met Eurotops met ons te delen. Jouw ervaring is namelijk waardevol voor mensen die nog twijfelen of ze een product zullen bestellen bij Eurotops.