Etsy

Alle reviews

Etsy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Etsy

Etsy is een online marktplaats voor handgemaakte en/of vintage producten. Het bedrijf opereert wereldwijd en is ook beursgenoteerd. Via Etsy wordt een grote diversiteit aan producten verkocht, van kleding tot speelgoed en van schilderijen tot meubels. Naast producten verkoopt het platform ook advertenties aan verkopers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Etsy lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Etsy
Etsy werd opgericht in 2005 door Robert Kalin, Chris Maguire en Haim Schoppik en had sinds het begin divese grote investeerders achter zich staan. De naam is geïnspireerd uit de Italiaanse taal, "eh, si" betekent namelijk "oh ja" in het Italiaans. In juli 2007 werd het miljoenste product verkocht via de site, in de maand november van dit jaar was de omzet zo'n vier miljoen dollar. Etsy groeide snel en de omzet in 2009 lag al tussen de tien en dertien miljoen per maand. Het bedrijf wijzigde in oktober van het jaar 2013 haar voorwaarden, via de site mochten voortaan ook in de fabriek gemaakte massaproducten worden verkocht, mits ouder dan twintig jaar, en spullen waarvan de productie door de verkoper was uitbesteed. In 2015 maakte Etsy de gang naar de beurs. 

Producten en Diensten van Etsy
Maar wat kunt u nu precies bij Etsy kopen? Het bedrijf biedt derden vanaf het begin al de mogelijkheid om hun producten te verkopen via de site. Via Etsy wordt een grote diversiteit aan producten verkocht, van kleding tot speelgoed en van schilderijen tot meubels. Etsy ontvangt inkomsten door een commissie per geplaatst item in rekening te brengen plus een procentuele verkoopcommissie. Ook verkoopt het platform advertenties aan de verkopers op het platform. NRC Handelsblad schatte dat in 2015 ongeveer vijftig Nederlanders konden rondkomen van alleen hun Etsy-verkopen.

Via Etsy kunt u onafhankelijke makers steunen. Etsy heeft namelijk geen magazijnen, productie centra of warenhuizen maar wel miljoenen mensen die de dingen waar zij van houden of een passie voor hebben verkopen. Etsy probeert het proces van verkopen eenvoudig te maken en helpt u direct contact te maken met de makers van bijzondere of unieke producten zodat u ook daadwerkelijk iets bijzonders kunt vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan handgemaakte kettingen, die echt niemand anders heeft of meubelstukken die one of a kind zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt verkocht op het platform. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Etsy
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Etsy? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Etsy op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Etsy vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Etsy of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Etsy nu achter.