Emma Matras

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Emma Matras

We willen allemaal een goede nachtrust. Misschien heb je daarom een Emma-matras gekocht. Als dat het geval is willen we graag jouw ervaring horen over dit matrassenmerk. Aan de hand van die ervaring kunnen anderen namelijk makkelijker een keuze maken voor het juiste matras. Deel je ervaring dus met ons.

Emma is een Duitse winkel waar je matrassen, dekbedden, kussens en boxsprings kunt kopen. Het Emma O2 Matras is ontworpen voor elk lichaamstype en elk slaaptype.

Deel jouw ervaring met ons zodat anderen die kunnen gebruiken om een objectief beeld te vormen van dit bedrijf voor matrassen. Je doet anderen er een groot plezier mee.

Over Emma Matras
Emma is een Duits bedrijf waar sinds 2015 hoogwaardige matrassen worden gemaakt. Ze hebben als doel om goede matrassen te maken die in balans zijn en een goede ondersteuning bieden.

Emma wordt in Nederland gerund door An-Sofie, een Emma fanaat en liefhebber. Ze werkt samen met een team van medewerkers die volgens haar net zo dol zijn op het Emma matras als zij. Naar eigen zeggen hebben ze klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ze proberen elkaar te motiveren en een goede onderlinge sfeer te creëren.

Emma valt onder Emma Sleep GbmH dat gevestigd is in Frankfurt, Duitsland. Het team bestaat uit een groep van meer dan 200 mensen van over de hele wereld. Ze hebben een platte hiërarchie waarin iedereen zijn plek kan vinden en sfeer en samenwerking een belangrijke kernwaarde is.

Producten en diensten van Emma Matras
Bij Emma kun je matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden en toppers bestellen. Bij de ontwikkeling van de producten wordt rekening gehouden met de behoefte van de klant en gestreefd naar een zo groot mogelijk comfort. Meer weten over Emma?

Het Emma O2 matras is het paradepaardje van Emma. Dit matras is ontwikkeld om comfort te bieden en te zorgen voor een goede nachtrust. Omdat Emma heel zeker is van de kwaliteit van het matras mag je 100 nachten gratis proefslapen nadat het matras gratis is thuisbezorgd. Ben je niet tevreden dan kun je het matras weer gratis terugsturen. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op het matras.

Je kunt bij Emma niet alleen terecht voor een matras, maar ook voor alle toebehoren. Zo hebben ze een dekbed ontwikkeld waar je volgens Emma in de winter warm onder blijft, en in de zomer juist koel. Daarnaast kun je ook kiezen uit twee soorten kussens. Je kunt kiezen uit een zacht of hard kussen. Nieuw in het assortiment is de boxspring die is afgestemd op het matras van Emma. Je kunt dus alles kopen wat je nodig hebt voor de nacht.

Ervaringen, klachten en tips voor Emma Matras
Vertel ons wat je vindt van Emma zodat je anderen kunt helpen om een goed beeld te vormen van dit Duitse matrassenbedrijf en de kwaliteit die ze leveren. Jouw ervaring is heel waardevol voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras. Laat je review & beoordeling achter en help anderen bij het maken van een bewuste keuze voor de juiste matrassenwinkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Muhammed van der Kint 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs de Emma matras gekocht en ik moet zeggen dat mijn slaapervaring enorm is verbeterd! Het was een gemakkelijk en naadloos proces om het te kopen bij Emma Sleep. Ik waardeer voor...

Alle reviews ( 1 )

Emma Matras: De Hemelse Droom Bibliotheek

Ik heb onlangs de Emma matras gekocht en ik moet zeggen dat mijn slaapervaring enorm is verbeterd! Het was een gemakkelijk en naadloos proces om het te kopen bij Emma Sleep. Ik waardeer vooral de 100 dagen proefslapen.

M
Muhammed van der Kint 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!