Emma Matras

Alle reviews

Emma Matras

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Emma Matras

We willen allemaal een goede nachtrust. Misschien heb je daarom een Emma-matras gekocht. Als dat het geval is willen we graag jouw ervaring horen over dit matrassenmerk. Aan de hand van die ervaring kunnen anderen namelijk makkelijker een keuze maken voor het juiste matras. Deel je ervaring dus met ons. 

Emma is een Duitse winkel waar je matrassen, dekbedden, kussens en boxsprings kunt kopen. Het Emma O2 Matras is ontworpen voor elk lichaamstype en elk slaaptype.

Deel jouw ervaring met ons zodat anderen die kunnen gebruiken om een objectief beeld te vormen van dit bedrijf voor matrassen. Je doet anderen er een groot plezier mee. 

Over Emma Matras
Emma is een Duits bedrijf waar sinds 2015 hoogwaardige matrassen worden gemaakt. Ze hebben als doel om goede matrassen te maken die in balans zijn en een goede ondersteuning bieden. 

Emma wordt in Nederland gerund door An-Sofie, een Emma fanaat en liefhebber. Ze werkt samen met een team van medewerkers die volgens haar net zo dol zijn op het Emma matras als zij. Naar eigen zeggen hebben ze klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Ze proberen elkaar te motiveren en een goede onderlinge sfeer te creëren.

Emma valt onder Emma Sleep GbmH dat gevestigd is in Frankfurt, Duitsland. Het team bestaat uit een groep van meer dan 200 mensen van over de hele wereld. Ze hebben een platte hiërarchie waarin iedereen zijn plek kan vinden en sfeer en samenwerking een belangrijke kernwaarde is. 

Producten en diensten van Emma Matras
Bij Emma kun je matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden en toppers bestellen. Bij de ontwikkeling van de producten wordt rekening gehouden met de behoefte van de klant en gestreefd naar een zo groot mogelijk comfort. Meer weten over Emma?

Het Emma O2 matras is het paradepaardje van Emma. Dit matras is ontwikkeld om comfort te bieden en te zorgen voor een goede nachtrust. Omdat Emma heel zeker is van de kwaliteit van het matras mag je 100 nachten gratis proefslapen nadat het matras gratis is thuisbezorgd. Ben je niet tevreden dan kun je het matras weer gratis terugsturen. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op het matras. 

Je kunt bij Emma niet alleen terecht voor een matras, maar ook voor alle toebehoren. Zo hebben ze een dekbed ontwikkeld waar je volgens Emma in de winter warm onder blijft, en in de zomer juist koel. Daarnaast kun je ook kiezen uit twee soorten kussens. Je kunt kiezen uit een zacht of hard kussen. Nieuw in het assortiment is de boxspring die is afgestemd op het matras van Emma. Je kunt dus alles kopen wat je nodig hebt voor de nacht.

Ervaringen, klachten en tips voor Emma Matras
Vertel ons wat je vindt van Emma zodat je anderen kunt helpen om een goed beeld te vormen van dit Duitse matrassenbedrijf en de kwaliteit die ze leveren. Jouw ervaring is heel waardevol voor iedereen die op zoek is naar een nieuw matras. Laat je review & beoordeling achter en help anderen bij het maken van een bewuste keuze voor de juiste matrassenwinkel.