Durlinger schoenen

Alle reviews

Durlinger schoenen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

Durlinger schoenen

Wie houdt er nou niet van schoenen? Met een steeds breder groeiend assortiment: sneakers, boots, sportschoenen, instappers, etc. komen er ook veel merken op de markt. Een van deze merken is Durlinger schoenen. Wellicht dat je zelf wel eens van het Nederlandse bedrijf met een geschiedenis die terug dateert naar 1881, hebt gehoord. 

Maar voordat je beslist een nieuw paar schoenen bij ze te kopen moet je wel weten of dat het waard is. Hoe zit het met de kwaliteit van de schoenen? Gebruiken ze eigenlijk wel duurzame materialen? Wat kan je van de klantenservice en bij verzendingen verwachten? Wat is eigenlijk de gemiddelde ervaring van consumenten die al eens bij ze hebben besteld? Om precies op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je bij ons platform, reviews en beoordelingen vinden over Durlinger schoenen.

Over Durlinger schoenen
Durlinger schoenen is een van origine Nederlands familiebedrijf opgericht in het jaar 1881. Schoenen kunnen niet alleen online worden gekocht, het bedrijf heeft namelijk ook zo’n 45 vestigingen verspreid over het hele land. Zo kennen we Durlinger schoenen Maastricht, Durlinger schoenen Cuijk en Durlinger schoenen Kaatsheuvel, om een paar voorbeelden op te noemen.

Het bedrijf werd opgericht door Joseph Durlinger in Sittard. Ondertussen is het evolueren van schoenen samen gepaard met de manier waarop mensen schoenen kopen. Vandaar dat het bedrijf ook online schoenen koopt. Er werken momenteel zo’n 250+ medewerkers bij Durlinger schoenen.

Producten en diensten Durlinger schoenen
Op de website van Durlinger schoenen bevinden zich schoenen voor heel het gezin. Durlinger schoenen dames, Durlinger schoenen heren maar ook voor kids. Ze verkopen allerlei verschillende merken om een paar op te noemen: Gaastra, Vans, New Balance en meer. Naast schoenen verkopen ze ook enkele accessoires als tassen, handschoenen, mutsen, sjaals en riemen. 

Wil je een bestelling plaatsen bij Durlinger schoenen? Dan kan je een van deze manieren gebruiken om  af te rekenen. Via iDeal, Billink (achteraf betalen), Creditcard keuze tussen Visa of Mastercard en Paypal. Woon je in België, dan kan je Mister Cash gebruiken. Heb je een Durlinger schoenen kortingscode, dan kan je deze gebruiken tijdens het bestelproces. Verzendkosten bedragen €3,95 voor bestellingen onder de €49, alles daarboven wordt gratis verzonden.

Contact
Als je nog vragen, klachten of ideeën hebt voor Durlinger schoenen kan je een van deze methodes gebruiken om contact op te nemen. Telefonisch contact via dit nummer: 088 - 1233 077. Mailen kan via: webshop@durlinger.com. De klantenservice van Durlinger schoenen is bereikbaar van 8:30-17:30 op werkdagen. Wellicht dat je vraag ook teruggevonden kan worden op de website waar je o.a. informatie over retourneren, klachten en garanties en bestellen en betalen kunt vinden.

Reviews en beoordelingen Durlinger schoenen
Al eens ervaringen gehad met Durlinger schoenen? Laat hier dan in de vorm van een review achter wat je van ze vond. Wij vinden namelijk dat jij je mening over Durlinger schoenen moet kunnen achter laten. Op deze manier kunnen andere consumenten beter inschatten of het bedrijf wel goed bij ze past. Wil je meer leren over Durlinger schoenen en gelijksoortige bedrijven, dan kan je op onze website reviews en beoordelingen vinden.