Dressinn

Alle reviews

Dressinn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Dressinn

Vandaag de dag is het gemakkelijker dan ooit om wat dan ook aan te kopen. Via online shopping gaan dagelijks miljoenen producten over de toonbank. Bij Dressinn kun je terecht voor modieuze kledij, schoenen en allerlei accessoires. Natuurlijk kan er bij online shopping en het verzenden van een pakketje veel mislopen, dus het is zeker aangeraden om hier op ReviewsBird eerst goed te kijken wat andere mensen te zeggen hebben over Dressinn. Wat denken hun klanten van dit bedrijf? Als je ziet dat de beoordelingen goed zijn, en de ervaringen positief, kun je hieruit zeker opmaken dat je ook bij Dressinn een aankoop kan doen.

Over Dressinn
Dressinn is een onderdeel van het Spaanse bedrijf TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. Dressinn werd opgericht in 2009 en heeft nog een heleboel andere zusterbedrijven in het aanbod, die zich allemaal richten op een specifieke niche. Denk aan DiveInn, SnowInn, BikeInn, MotardInn en RunnerInn. Je kunt Dressinn volgen op Facebook, Twitter, Instagram. Ze hebben ook een YouTubekanaal. Dressinn heeft een fysieke winkel in Girona. Dressinn levert hun producten doorheen de wereld. Je kunt hen contacteren per WhatsApp en via een formulier op de website

Producten en diensten van Dressinn
Dressinn is een online kledingwinkel waar je allerlei kledij en schoenen kan kopen, zowel voor vrouwen en mannen als voor kinderen. Je kunt al deze zaken op de website vinden, onderverdeeld in een aantal categorieën: Jongenskledij, Cosmetica, Elektronica (headphones, horloges, smartwatches), Meisjeskledij, Hygiëne, Kinderaccessoires (riemen, handschoenen, sjaals, handdoeken, enzovoort), Kinderschoenen, Make-up, Mannenkleding, Mannenaccessoires, Mannenschoenen, Parfum, Valiezen en tassen, Stadstransport (elektrische scooters, segways en hoverboards), Vrouwenaccessoires (juwelen, zonnenbrillen, portefeuilles, paraplu’s), Vrouwenkledij en tot slot ook Vrouwenschoenen.

Wat betreft merken kun je bij Dressinn terecht voor, onder andere, Levi’s. Timberland, Nike, Jack & Jones, Vans, Ugg, Puma, Calvin Klein, Lacoste en Tommy Hilfiger. Als je wil betalen voor je bestelling, kun je dat doen via PayPal, VISA, MasterCard, American Express, Apple Pay, Google Pay en DIRECTebanking. Er zijn altijd verzendingskosten, afhankelijk van de grootte van je pakketje. Je kunt meestal je bestelling volgen via de website. Als je niet tevreden bent over je producten, heb je bij Dressinn de mogelijkheid om zonder opgave van redenen die te retourneren binnen dertig dagen na ontvangst. Let op dat sommige artikelen niet kunnen worden geretourneerd, zoals gepersonaliseerde laarzen. Tot slot is het ook mogelijk om een Dressinn app te downloaden en je in te schrijven voor hun nieuwsbrief.

Klachten, complimenten en tips voor Dressinn
Zelf al iets aangekocht bij Dressinn en je bent daar tevreden over? Of ben je er niet over te spreken? Als je iets te zeggen hebt over je bestelling, kun je dat op de website van Dressinn doen. Je krijgt hiervoor dan enkele CoINNs. Het is ook leuk als je jouw mening deelt hier op ReviewsBird, zo krijgen andere mensen te zien wat jij denkt van dit bedrijf. Heb je een klacht of een complimentje?Schrijf dan zeker een review en help andere mensen om te beslissen of ze zelf ook een bestelling gaan plaatsen bij Dressinn of niet!