Doublefonline

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 2
Prijs 6
Bezorging 7

Totaal

5.3
100% zou hier weer kopen

Doublefonline

Online producten kopen is leuk. Maar de juiste producten aanschaffen die je nodig hebt, is pas een uitdaging. Overbodige spullen kopen kan soms lastig zijn. Zeker als het gaat om beauty producten is het je aangeraden om de juiste keuze te maken. Nu is het zo dat er heel veel leveranciers zijn van beauty producten. Double F Online is hier een voorbeeld van. Om die goede keuze te maken en te weten hoe het gaat bij dit bedrijf, is het daarom goed om reviews van klanten te lezen. Deze hebben ze achtergelaten op onze website.

Over Double F Online

Double F Online is een drogist en beauty online winkel. Het is in 2002 begonnen als kraampje en later heeft het zich ontwikkelt tot winkel in 2009. Double F Online is toen in april 2015 gelanceerd. Het bedrijf heeft zich steeds verbeterd en in 2017 werd het een nieuwe online shop. Na zeker 3 jaar heeft het bedrijf besloten zich weer uit te breiden met een online shop. Tot er in 2020 wederom een online shop werd geopend. Het bedrijf staat voor goede service en producten van kwaliteit. En hiernaast is Double F Cosmetica in Barneveld al ruim 11 jaar een begrip.

Verder biedt het bedrijf een groot assortiment aan drogisterij, cosmetica, haarverzorging, pruiken en haar- extension. In de webshop van Double F Online vindt je namelijk meer dan 20.000 artikelen. Deze artikelen worden dagelijks aangeboden. Het bedrijf werk verder met 1000 verschillende merken. De merken die binnen de verzorgingslijn worden gebruikt zijn; Cantu, Kera Care, Shea Moisture. En voor het lichaam bestaat het assortiment uit de merken; Nivea, Gillette, LÓreal, Oral-B en Olaz. Het bedrijf zorgt ook ervoor dat elke groep van mensen een aankoop kan doen.

Producten en diensten van Double F Online

Double F Online probeert een ieder tegemoet te komen door voor elke klant verpakkingen te versturen. Dit betekent dat je niet altijd naar de winkel hoef te gaan. Zo kan niemand zien wat er in je pakketje zit. Als je een product online koopt, is het natuurlijk ook makkelijker om te zoeken. Alle producten die worden verkocht hebben volume. Kun je nog steeds de juiste producten niet vinden? Dan helpt de klantenservice jou daarbij. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 t/m 17.00. Naast het feit dat je kunt bellen, is het ook mogelijk dat je een mail stuurt of een whatsapp bericht.

Complimenten, klachten en tips voor Double F Online

Heb je wel eens beauty artikelen producten van de drogist besteld bij Double F Online? Laat dan een review achter, over jouw ervaring met de producten van Double F Online. Voor mensen die willen kopen is jouw ervaring altijd leuk en handig voor een volgende of nieuwe aankoop. Jouw beoordeling kan dat van anderen veranderen.

Ben je op zoek naar andere winkels die producten kopen voor huidverzorging? Neem een kijkje naar de HBB24 reviews om er achter te komen wat men vindt van hun producten en service. Het is bij het aankopen van huidverzorging producten essentieel dat je de juiste producten koopt om zo de mogelijke negatieve effecten te voorkomen. Het lezen van andermans ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten kan jou helpen om de juiste bedrijven te vinden die huidverzorgingsproducten verkopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sidney 7 maanden geleden
5.5
Via bol.com bij dit bedrijf een bus garnier dry protect zonnespray factor 20 gekocht.
Het viel mij op dat de bus er anders uit zag.
Ik had de batchcode opgezocht,en navraag gedaa...
S
Sander 3 maanden geleden
5
Double F Cosmetica is verkooppartner van Bol.com.
Product voldoet niet aan de productspecificaties.
Double F Cosmetica geeft bol.com hiervan de schuld en wil het artikel niet ret...

Alle reviews ( 2 )

Zonnebrand

Via bol.com bij dit bedrijf een bus garnier dry protect zonnespray factor 20 gekocht.
Het viel mij op dat de bus er anders uit zag.
Ik had de batchcode opgezocht,en navraag gedaan bij garnier zelf,en deze bus was maar 6 jaar oud!!! ( productie datum 02-2017 )
Garnier zelf beveel mij deze niet te gebruiken.
Je zal dit maar op je kinderen smeren aan een lekker heet dagje strand.(beschermings factor loopt na 30 maanden sterk achteruit)
Levend verbranden!!! double f cosmetica nam het allemaal niet zo nauw , en vertelde mij dat dit wel kon, omdat het in een bus zit.
Double f cosmetica kwam ook helemaal niet met een oplossing.
Lekker gevoel, om hier lekker je nieuwe make up e.d te bestellen. En maar gissen hoe oud het is.
Zal hier nooit meer iets bestellen !

S
Sidney 7 maanden geleden
Bestellen
6
Service
2
Prijs
6
Bezorging
8
Totaal
5.5
Zou hier weer kopen?

elektrischetandenborstel

Double F Cosmetica is verkooppartner van Bol.com.
Product voldoet niet aan de productspecificaties.
Double F Cosmetica geeft bol.com hiervan de schuld en wil het artikel niet retour accepteren.

S
Sander 3 maanden geleden
Bestellen
6
Service
2
Prijs
6
Bezorging
6
Totaal
5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review