Dog's Companion | HondenBed.nl

Alle reviews

Dog's Companion | HondenBed.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo EzyDog
EzyDog

Hou je er van om dagelijks met de hond op stap te gaan, of ga je binnenkort op reis samen met de hond? Als je graag wilt dat je kameraad dicht bij ...

Logo Muziker
Muziker

Muziek zorgt dagelijks voor de nodige ontspanning. Echter, voor het produceren van muziek is het beschikken over de juiste muziekinstrumenten van e...

Logo Medpets
Medpets

Huisdieren, we houden er bijna allemaal wel van, of het nou een hond, kat, of ander beestje is. Maar onze huisdieren hebben wel diverse producten n...

Logo MHS Minihorseshop
MHS Minihorseshop

Zelf een paard hebben kan toch zo leuk zijn, maar als je dat zelf ook hebt weet je dat er hier zeer veel zaken mee gemoeid gaan. Je moet voor voedi...

Dog's Companion | HondenBed.nl

 

Nederland is het allereerste land in de wereld wat geen zwerfdieren meer heeft, en geen asiels waarin de gebrachte dieren een wisse dood te wachten staat. Dat is best wel iets om trots op te zijn! Wij houden van onze dieren, en dat weet het bedrijf Dog’s Companion ook. De speciale hondenbedden zijn een absolute hit! Onze viervoeter slaapt allang niet meer in een hondenhok buiten, of op de kouwe tegels in de bijkeuken. Echte hondenbedden, speciaal ontwikkelt voor het ras en eventuele gezondheidsklachten van de hond. En natuurlijk gemakkelijk schoon te maken en van onverwoestbaar materiaal. Welke hond wil dat nou niet? Heeft u uw viervoeter al verwend met een echt hondebed? Heeft u dat misschien bij HondenBed.nl besteld? Dan hopen wij dat u op deze pagina uw ervaringen wilt vertellen met dit bedrijf en uw beoordeling wilt achterlaten. Op zoek naar informatie over een ander bedrijf. Bij ReviewsBird.nl vind u eerlijke reviews van honderden online webshops die leveren in Nederland en België. 

Over Dog’s Companion Hondenbed.nl
HondenBed.nl is een online webwinkel van het merk Dog's Companion, wat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van kwalitatieve hondenbedden. Het familiebedrijf Dog’s Companion bestaat al sinds 1994. Het bedrijf is gevestigd op Minervum in Breda en staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op dit adres. Klanten kunnen via de website bestellen, of een email sturen naar info@hondenbed.nl. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de hondenbedden ook gekocht worden op het adres in Breda. De hondenbedden worden niet aan winkels geleverd maar alleen aan particulieren. Hierdoor blijft de prijs laag. 

Producten en diensten van Hondenbed.nl
Op de website van Hondenbed.nl worden natuurlijk hondenbedden verkocht. U kunt kiezen uit een hondenbed wat op de website staat, maar ook uw eigen maten doorgeven. De hondenbedden zijn anti reumatisch, warmte-isolerend, hygiënisch, anti-allergeen en brandvertragend. De hondemanden zijn uitermate geschikt voor oudere honden, maar ook puppy's vinden de hondenkussens heerlijk om op te liggen. De binnenhoes is gemaakt van sterk, waterafstotend materiaal. De stevige binnenvoering is voorzien van versterkte naden en een ritssluiting, zodat de hoeveelheid EPS-korrelvullingaangepast kan worden aan het gewicht van de hond. De buitenhoezen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen zodat deze passen in ieder interieur. De vulling is gemaakt van EPS-parels. Deze nemen de lichaamstemperatuur van uw hond aan waardoor de natte vacht snel droogt. De korrels zijn licht waardoor het hondenkussen ook ideaal is om mee te nemen in de auto of in de caravan. Door het flexibele karakter van het korrelkussen is deze zitzak een zeer comfortabele ligplaats voor iedere hond. De hoge kwaliteit van de hoes en de rits voor dit hondenkussen voorkomt dat uw hond  een gat in het hondekussen kan graven en demotiveert de hond tot het knagen en slopen van de hoes.  

Complimenten, klachten en tips over hondenbed.nl
Wij verzoeken alle honden liefhebbers die een bed of kussen voor hun hond hebben gekocht om hier hun ervaring met ons te delen. Wat vind u van de kwaliteit van de hoezen> heeft uw reumatische hond inderdaad baat bij dergelijke flexibele kussens? En hoe zit het met het stinken van de natte hond? Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw beoordeling van deze hondenmanden.