Dodax.nl

Alle reviews

Dodax.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Dodax.nl

Nog niet zo heel lang geleden gingen mensen naar ‘de stad’ om te winkelen. Afhankelijk van de grootte van de stad waren er tientallen boetiekjes, grote kledingketens, schoenenwinkels, kappers, eettentjes, maar ook zogenaamde impuls winkels, zoals Blokker, HEMA, en de Xenos. Winkels die je uit nieuwsgierigheid binnenloopt en dingen koopt waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Tegenwoordig doen de meeste mensen hun aankopen en boodschappen via het internet. Maar waar vind je nu die gezellige impuls winkels? Op onze site hebben wij enkele van deze webwinkels opgenomen. Dodax.nl bijvoorbeeld. Bij Dodax.nl vind je boeken, cd’s, maar ook benodigdheden voor dieren, sport spullen en elektronica. Wilt u meer weten over deze winkel? Of denkt u erover om iets bij deze winkel te schaffen, maar wilt u eerst wat weten over de kwaliteit en de service van deze winkel. Laat hier uw review achter of lees de beoordelingen van andere Dodax klanten. 

Over Dodax.nl
Dodax.nl is gespecialiseerd in de verkoop van boeken, cd’s en dvd’s. Behalve via hu eigen website Dodax.nl worden deze producten in heel Europa aangeboden via Bol.com en Amazon. Het bedrijf staat geregistreerd in Zwitserland, maar opereert ook onder de naam Seleso in de meeste Europese landen en Amerika. De voorwaarden om producten aan te schaffen, garantie en retourneringsvoorwaarden staan op de website weergegeven. Klanten kunnen met vragen of opmerkingen contact opnemen via een e-mailadres. 

Producten en diensten van Dodax.nl
Bij Dodax.nl vind je een uitgebreid assortiment aan producten. De belangrijkste categorie is films en muziek, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, zoals retro-platenspelers, maar ook de nieuwste game boxen, speelgoed, beauty producten voor hem en haar, spullen voor in de tuin, sport artikelen, dieren benodigdheden en alles voor de babykamer. Op de website van deze webshop worden de aangeboden artikelen overzichtelijk in verschillende categorieën onderverdeeld. Voor mensen die weten waar ze naar op zoek zijn, bestaat ook de mogelijkheid om een zoekopdracht voor een bepaald product in te geven. Om een bestelling te plaatsen dien je je eerst in te schrijven. Je wordt gevraagd je account te bevestigen met een wachtwoord. De geschatte leveringstijden staan bij de productomschrijvingen weergegeven en liggen tussen de 1 a 2 weken. Betalingen kunnen gedaan worden met iDEAL en PayPal, Maestro, Mastercard en Visa. Er worden geen leveringskosten in rekening gebracht. 

Complimenten, Klachten en Tips over Dodax.nl
Door het plaatsen van beoordelingen en reviews van echte klanten willen wij een platform scheppen voor mensen die kritisch online shoppen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. 

Heeft u kunnen vinden waar u naar op zoek was bij Dodax? Welk product heeft u bij deze grote online winkel aangeschaft? En heeft u lang moeten wachten op de levering van het product of werd het op tijd bezorgd? Zou u deze winkel aanraden bij potentiële kopers of juist niet? Graag horen wij van u wat uw ervaringen zijn met Dodax.nl. Negatieve, maar ook  positieve verhalen over uw ervaringen zijn welkom. Laat hier uw review achter, en lees wat anderen van deze webwinkel vinden.