Deurengigant.nl

Alle reviews

Deurengigant.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Deurengigant.nl

Op onze website ReviewsBird.nl draait alles om u als klant. Dit platform is er zodat u gehoord kunt worden en u ook de beoordelingen van andere consumenten kunt lezen over bepaalde bedrijven die op het internet adverteren. En dit is belangrijk! Nu het internet niet meer weg te denken is uit onze maatschappij en steeds meer producten via het internet van hand wisselen wordt het steeds moeilijker om een eerlijk beeld te krijgen van het bedrijf achter de website. Zijn de geleverde producten wel goed, hoe is de service, hoe gaat het bedrijf om met klachten? Daarom is het belangrijk dat we zoveel mogelijk informatie verzamelen, zodat we elkaar kunnen helpen en adviseren. Zo ook met het bedrijf Deurengigant.nl. Op zoek naar een nieuwe deur? Lees hier wat u van dit bedrijf mag verwachten of laat zelf uw review achter. 

Over Deurengigant.nl
Deurengigant.nl is onderdeel van Gigantisch.nl. Gigantisch.nl is in 2004 opgericht in Purmerend. Het bedrijf staat voor scherpe prijzen, kwalitatief goede producten en een persoonlijke service. Naast Deurengigant.nl is zijn er aparte websites van hetzelfde bedrijf onder de naam Kastengigant.nl, Horrengigant.nl, Keukengigant.nl en Lichtkoepelgigant.nl. Het bedrijf heeft showrooms, gevestigd in Breda, Hoofddorp en Purmerend. Inmiddels heeft het bedrijf 35 vakmensen in dienst. 

Producten en Diensten van Deurengigant.nl
Het zal waarschijnlijk niemand verrassen dat het bij Deurengigant.nl alles over deuren gaat. Een slimme zet van het bedrijf Gigantisch.nl om de vijf verschillende sectoren in hun bedrijf allemaal een eigen, website te geven, die geïntegreerd is op de hoofdpagina van Gigantisch.nl. Het aantal aangeboden deuren op de website van Deurengigant.nl is ruim, maar zeker niet overdreven. Ze verkopen deuren van de merken CanDo, Svedex en Moodplus. U kunt hier terecht voor binnendeuren, buitendeuren, glazen deuren, trendy barndeuren, strakke deuren met een industriële look, brandwerende deuren, schuifdeuren en de daarbij behorende accessoires zoals deurbeslag, scharnieren, klinken, haakjes, ingebouwde brievenbussen. In sommige gevallen wordt het deurbeslag gratis meegeleverd. De deuren kunnen op maat gemaakt worden en met of zonder raamkozijn afgeleverd worden. De vakmannen van Deurengigant.nl kunnen u bijstaan met gratis advies en komen de deuren en kozijnen ook bij u thuis monteren als dat gewenst is. Op de website is voldoende duidelijke informatie te vinden over de leveringsvoorwaarden, betalingsmogelijkheden en garantievoorwaarden. Het bedrijf levert ook deuren aan klanten in België en Duitsland.

Complimenten, Klachten en Tips over Deurengigant.nl.
De deur is het aangezicht van uw huis, en sfeerbepalend. Een deur met een trendy barndeur geeft een hele andere indruk dan een stijlvolle industriële deur van metaal en gepantserd glas. Een buitendeur van goede kwaliteit die vakkundig gemonteerd is is ook essentieel voor inbraakbeveiliging. Daarom is het belangrijk dat de deurenspecialist waar u naar op zoek bent ook doet wat hij beloofd. Heeft u ervaringen met Deurengiant.nl of een van de andere bedrijfstakken van Gigantisch.nl? Wij horen graag van u hoe dat bevallen is. Zou u dit bedrijf aanraden of juist niet? Op onze site ReviewsBird.nl plaatsen wij zowel uw positieve, maar ook uw negatieve ervaringen met webshops en website bedrijven. Vertel ons uw verhaal en laat uw review achter, of lees verder wat anderen is overkomen.