De Witgoed Topper

Alle reviews

De Witgoed Topper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

De Witgoed Topper

Iedereen houdt wel naar een fijn witgoed product, helaas kunnen deze al snel prijzig worden. Misschien dat een refurbished product dan wel iets geschikt is. Wellicht dat je dan al eens gehoord hebt van Welhof. Een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van outlet witgoed. Naast de webshop zou je ze ook kunnen bezoeken in Zwanenburg, waar hun showroom is. 

Maar voordat je beslist om nieuw witgoed of andere producten bij het bedrijf aan te schaffen moet je wel zeker weten dat dit het waard is. Hoe zit het met de verzendtijden, klantenservice en wat kan je eigenlijk verwachten van de klantvriendelijkheid? Of potentieel wel het belangrijkst wat voor kwaliteit valt er te verwachten en wat voor ervaringen doen andere consumenten eigenlijk met ze op? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op onze reviewsite terecht voor reviews en beoordelingen.

Wat is Welhof?
Welhof is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van witgoed, maar tevens kan je ook andere producten bij ze vinden. Waarom zou je veel geld uitgeven aan witgoed, als je ook refurbished producten voor een appel en een ei kunt krijgen? Bij het bedrijf kan je terecht voor b-keus en refurbished producten. 

DeWitgoedToppernl, voorheen ook specialist op gebied van witgoed producten, zoals de naam al doet verklappen, maakt sinds 1-6-2021 ook onderdeel uit van Welhof. Naast de online webshop hebben ze ook een showroom in Zwanenburg, op de grens van Amsterdam.

Producten en diensten Welhof 
Eenmaal aangekomen op de webshop van Welhof bevinden diverse categorieën aan producten. Enkele voorbeelden zijn uiteraard witgoed, maar ook: huishouden, keuken, beeld & geluid, computers & tablets en telefonie. Als je geïnteresseerd bent in een van deze type producten kan je zelf je zoektocht specificeren door bepaalde factoren als de prijs, merk, energieklasse en conditie aan te passen.

Bezorgen & afhalen
Bezorgingen van grote producten als, televisies, fietsen, wasmachines, drogers, etc. worden gratis  bezorgd. Je moet zelf je bestelde product(en) goed bij aflevering controleren op eventuele beschadigingen. Bezorgkosten van kleine artikelen staan normaal gesproken bij de producten vermeld. Als je zelf je product wilt afhalen is dat mogelijk, meer informatie daarover staat immers op de website vermeld. Extra informatie over bezorgen, afhalen en verzendtijden kan je op hun website vinden. 

Contact
Als je nog vragen of klachten voor Welhof hebt, zou je een van de volgende contactmethodes in acht kunnen nemen, om contact op te nemen. Het online invulformulier op hun website. Via Facebook een bericht sturen. Welhof’s klantenservice is bereikbaar van ma t/m zaterdag 10:00 uur tot 18:00 uur.

Schrijf een review
Als je al ooit ervaring hebt opgedaan met Welhof ben je welkom om een review over ze achter te laten. Niet alleen vinden wij dat het belangrijk is dat jij je mening - of deze nou positief of negatief is - moet kunnen achter laten. We vinden ook dat op deze manier andere consumenten een beter beeld krijgen, over wat er daadwerkelijk van het bedrijf kan worden verwacht. Meer leren over Welhof en andere bedrijven? Lees dan bij ons reviews en beoordelingen