Coppens Warenhuis

Alle reviews

Coppens Warenhuis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Coppens Warenhuis

Ben je bekend met het warenhuis Coppens en heb je hier wel eens wat aangeschaft? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Dit warenhuis is nog niet bij iedereen bekend, we zijn dan ook benieuwd of je met jouw ervaring kan zeggen of dit een fijne optie is. 

Coppens is een warenhuis in Volkel. Dit bedrijf bestaat al bijna 50 jaar, maar is nu ook online. Ze verkopen hier van alles, van keukengerei tot carnavalskleding, en van lampen en meubels tot ovenwanten.

Vertel ons hoe jouw ervaring is met de service en kwaliteit van dit warenhuis. Zou je het andere mensen aanraden om hier iets leuks voor in huis, of als cadeau te kopen? We zijn heel benieuwd naar die informatie, je helpt er anderen enorm mee. 

Over Coppens Warenhuis
Coppens Warenhuis is een familiebedrijf uit Volkel waar familie Coppens ongeveer 50 jaar geleden gestart is met een vloeroppervlak van 300 vierkante meter. In die tijd verkochten ze nog voornamelijk antiek en curiosa, maar al snel werd het een winkel waar je ook terecht kon voor allerlei nuttige en praktische artikelen. 

De winkel is tegenwoordig ruim 10.000 vierkante meter groot en bied een breed assortiment aan zelf geïmporteerde artikelen. Coppens is al die tijd zelf verantwoordelijk geweest voor de inkoop van artikelen waardoor ze naar eigen zeggen een goede controle hebben op de kwaliteit en de prijs laag kunnen houden. Bovendien kopen ze vaak grote partijen op van merkartikelen.

Coppens wil dat mensen plezier hebben in winkelen en lekker kunnen rondneuzen. Samen met de 25 winkelmedewerkers proberen ze een goede sfeer te creëren. 

Producten en diensten van Coppens Warenhuis
Coppens Warenhuis is een warenhuis waar je van alles kunt kopen. Veel artikelen zijn nuttig, maar andere artikelen zijn vooral bedoeld ter decoratie. Zo kun je hier terecht voor alles op het gebied van wonen, van een moderne vaas tot traditioneel vloerkleed en een kaarsje voor in de winter. Aan de kinderen wordt ook gedacht want ze verkopen heel wat producten voor kinderen. Ze zijn bijvoorbeeld leverancier van Lego. 

Omdat de fysieke winkel in het hart van Brabant is gevestigd kun je niet om carnaval heen. Je kunt hier dan ook kleurrijke en grappige outfits kopen voor carnaval . Mocht je niet zo’n carnavaller zijn dan kun je uiteraard alsnog verkleedkleding kopen voor een thema-feest, Halloween of Oktoberfest. 

Niet alles draait om de fysieke winkel. Sinds een tijdje kun je jouw artikelen makkelijk bestellen vanaf de bank. De verzending is zelfs gratis als je vanaf een paar tientjes besteld en je krijgt je bestelling zo snel mogelijk in huis. 

Ervaringen, klachten en tips over Coppens Warenhuis
We zijn heel benieuwd of je wel eens gebruik hebt gemaakt van de service van Coppens Warenhuis en wat je hiervan vindt. Voor mensen die niet uit de buurt komen is de winkel misschien nog onbekend, maar omdat ze nu al hun producten online hebben staan kan iedereen in Nederland hier nu winkelen. Deel jouw ervaring met ons. Jouw review kan anderen helpen bij het nemen van een goed besluit.