Computer-Bestel.nl

Alle reviews

Computer-Bestel.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een pluspunt hierbij is dat met het kopen van de game-pc onlinemen niet eens uit huis hoeft. Bent u op zoek naar Game specialist waar men terecht kan voor alles op het gebied van gamen? Ook voor de eventuele reparatie en aanpassingen aan uw Game PC? Misschien een leverancier die u op afstand van dienst kan zijn? Zoek niet langer! Hier op de pagina van ReviewsBird.nl. vindt u alle beoordelingen voor leveranciers van Gamespelen. Ook de ervaringen met Computer-Bestel.nl! Doorloop de reviews en laat ook uw eigen reactie over Computer-Bestel.nl achter op onze site!

Over Computer-Bestel.nl
De eigenaar van Computer-Bestel.nl, Johan, startte in het jaar 2013 met het bouwen van op maat gesneden Game Computers. Anno 2021 is Computer-Bestel.nl één van de grootste Game Computer leveranciers van Nederland. Op de webshop worden Kant-en-klare Game PC's, Game Configuratoren en Game accessoires aangeboden. Ook worden gameliefhebbers in staat gesteld hun eigen Game PC samen te stellen. Naast de verkoop van Game PC kunnen zowel hardware als software fouten zo veel mogelijk op afstand worden verholpen via teamviewer. Bij het oplossen van fouten in de systemen kunnen eventuele instellingen worden aangepast of schadelijke of beschadigde software verwijderd en/of opnieuw geïnstalleerd. De showroom van Computer-Bestel.nl is gevestigd te Zoom 22G 9231DX Surhuisterveen.

Producten en diensten van Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl adverteert te zijn de Gaming specialist. Naast hun aanbieding en standaard assortiment kunnen zij alles leveren op het gebied van gaming. Klanten kunnen er ook terecht om hun huidige setup up te graden. Op hun webshop worden de klanten in staat gesteld om heel snel hun eigen Game PC samen te stellen met de geselecteerde onderdelen en configuraties. Aan Game Accessoires zijn er toetsenborden, muizen, headsets allemaal geoptimaliseerd voor de gamespelen. Enkele items op de webshop zijn Game Computers, Game Configuraties, Intel 2020 en Game PC Intel 2021. De zakelijke workstations voor zakelijke Desktop PC, Workstation AMD 2.0 en Workstation AMD 3.0, Fight- en Arcadesticks, Game Headsets, Game Monitoren, Software en Games, Game Stoelen.

Complimenten, klachten en tips voor Computer-Bestel.nl        
Al de kant-en-klare Game PC's worden direct uit voorraad leverbaar. Vóór 15:00 u. besteld, betekent de volgende dag al gamen! Wanneer u zelf een Game PC samenstelt wordt deze binnen 2-3 dagen geleverd. Al de systemen worden 48 uur getest om de functionaliteit van de computer te garanderen. Computer-Bestel.nl zegt garant te staan voor alle Game Computers die bij hun worden gekocht. Klanten krijgen 3 of 4 jaar hardware garantie. Het systeem wordt dan binnen 7 werkdagen, 100% kosteloos gerepareerd of vervangen. Voor klachten kan men bellen op het nummer 0512-751264 of e-mailen naar info@computer-bestel.nl.

Computer-Bestel.nl zegt de best geprijsde Game PC-winkel van de Benelux te zijn. Bent u het als klant men hen eens? Wat vindt u van het assortiment van Computer-Bestel.nl? Hebt u alles wat Gaming betreft kunnen betrekken bij hen? Hoe vindt u de dienstverlening? Laat het ons weten op onze website.

Als u nog niet bekend bent met Computer-Bestel.nl, haar dienstverlening en producten? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen van klanten die u voor zijn gegaan.