CompleetGroen.nl

Alle reviews

CompleetGroen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

CompleetGroen.nl

Het beschikken over een goed onderhouden tuin voorzien van alle gerieven, zoals een vijver en een pizzaoven hoeft geen onbereikbare luxe te zijn. Vooral nu, anno 2021 met de wereldpandemie, komt een mooie tuin goed van pas! Vertoeven in een goed ingerichte tuin brengt tot rust, zowel fysiek als geestelijk. Wat op zich een bijzonder pluspunt is voor het aansterken van de immuniteit en een goede gezondheid. Bent u op zoek naar planten, grills, een vijver of plantenbakop maat en ook nog gerichte advies? Lees maar hier op de pagina van ReviewsBird. De site waar mensen hun ervaringen en beoordelingen over verkregen dienstverlening hebben neergepend. Ook de ervaringen met CompleetGroen.nl!

Over CompleetGroen.nl
CompleetGroen.nl is een online tuincentrum die is ontstaan vanuit het idee om een duurzaam en comfortabel buitenleven voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doen zij door innovatieve tuinconcepten en gedegen tuinadvies aan te bieden. CompleetGroen.nl zegt, door hun jarenlange hovenierservaring, de gerichte tuinadviezen te kunnen bieden. Dit tuincentrum beschikt ook over een showroom te Wezelkoog 34C 1822 BL Alkmaar, waar zij een en deel van assortiment zoals tuinhaarden, vuurschalen, stoves en vijvers etaleren. Uit hun assortiment wordt geleverd aan architecten, gemeenten en hoveniersbedrijven in zowel binnen en buitenland.

Producten en diensten van CompleetGroen.nl
Het ruim assortiment tuinmaterialen, die CompleetGroen.nl op maat kan produceren omvat de plantenbakken, watertafels, vijverbakken, tuinwanden, sokkels, houtopslagen en schaduwdoeken. Op de afdeling tuininrichting kan men onder meer terecht voor tuin wanden en sfeer panelen. Voor de tuinverwarming zijn er tuinhaarden, vuurschalen, vuurtafels, vuurzuilen, houtopslagen en terrasverwarmers. Het assortiment Outdoor cooking heeft uitgestald de Grill ring barbecue, driepoot Barbecue, Barbecue Vuurschalen, Rocket stoves, de vuurton en de Pizzaoven. Bij de Montage service CompleetGroen.nl kan men vragen naar maatwerk producten, zoals het laten plaatsen en beplanten van plantenbakken, het aanleggen van sedumdaken, plaatsen en installeren van een watertafel of een vijverbak.

Complimenten, klachten en tips voor CompleetGroen.nl
CompleetGroen.nl biedt 24-7 veilig online shoppen aan. Alle bestellingen worden dagelijks gratis verzonden. Zij bieden de laagste prijsgaranties op alle producten en 14 dagen bedenktijd bij aankopen uit hun assortiment. Diverse betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen met afterpay, iDeal, creditcard en bankoverschrijvingen zijn mogelijk. CompleetGroen.nl is aangesloten bij Webshop Keurmerk. De bestelling kan aan huis afgeleverd worden, maar de klant mag het product ook afhalen. CompleetGroen.nl zegt strikt de volgens de RIVM-richtlijnen te werken. Klachten mogen worden doorgegeven via het telefoonnummer +31 (0)72 844 57 65 of per e-mail info@compleetgroen.nl. Retour van gekochte producten mag!

CompleetGroen.nl zegt unieke combinatie te bieden van kopen via internet tegen eerlijke en scherpe prijzen, maar met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Hoe vindt u het assortiment van CompleetGroen.nl? Hebt u alles wat betreft tuinieren en outdoor living kunnen betrekken bij hen? Is hun advies duidelijk genoeg? Wat is uw mening over hun montage service?  Laat het ons weten op onze website. Nog niet bekend met CompleetGroen.nl, haar dienstverlening en producten? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen.